Friday, December 5, 2008

Kereta Idaman....




Aku mula menyimpan angan2 untuk memiliki sebuah kereta semasa di sekolah menengah....keta idaman aku masa tu...Suzuki Vitara...tidak tau napa aku minat sangat tengok keta ni...cute sangat..suka sangat dengan designnya...
.



lepas tu citarasa aku tukar lagi...aku minat plak ngan keta Proton Wira Aeroback....smart sangat le aku rasa keta ni..lebih2 lagi kalau kaler biru muda...ni aku dapat photo nampak 'bontot' keta jek..






keta ni le yang jadi idaman aku sebenarnya....sangatlah smart dan sporty....Mitsubishi Evo...kalaulah aku dapat keta ni mesti best punya ler....nda tau bilalah aku mampu beli keta ni....
.
last2 aku terbeli keta ni pulak....Perodua Myvi Ezi (A).....kaler oren sebijik macam ni....walaupun tak pernah teridam nak drive keta ni tapi dah beli....apa orang bilang..tak kenal maka tak cinta...lama2 aku suka sangat ngan keta ni...luas...selesa....dan berpatutan...bagi yang berkeluarga (kira2 ada 2 anak le gitu)..sesuai sangat guna keta ni.....
.
P/s : teringat plak ngan si teng..kami selalu angan2 mo beli keta sport yang lampu depannya bole buka bole tutup...kalau nak buka lampu kami akan buka separuh je....jadi bayangkan lah kalau buka separuh ibarat mata kuyu yang seksi konon...he he he




No comments:

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!