Wednesday, January 28, 2009

Yesterday....

Working again after 4 days holiday.....mengantuk sebab masi dalam mood holiday...actually I'm a bit sedih sebab terpaksa hantar my youngest son pegi kampung...tida org jaga di sini...semalam dari Kota Marudu dekat jam 7.30 malam baru sampai KK...kami lalu saja di Jalan Sulaman, anak sya si Shumi suda berteriak mo singgah di McDonalds....untuk tidak mengecewakan sya punya anak kami singgah juga makan di McD Api-Api Centre walaupun sebenarnya masi kenyang sebab suda singgah makan di Kota Belud....
Sebenarnya sya suda bosan sekejap ke sana sekejap ke sini....hantar sya punya anak pegi kg...bawa sya punya anak balik KK...tapi itulah...suda nasib...apa bole buat...sabar jak lah...husband sya pun suda hantar surat perpindahan ke SK Kolombong....tapi jawapan kena tunggu bulan Jun ni jugalah...harap2 dia dapatlah transfer ke sini...sebenarnya kalau ikut2 kami dua orang tak pernah sama2 keja di KK ni...mula2 dia dapat keja di Beaufort, lepas tu transfer pegi Kota Belud, dapat KPLI sana kursus di Tawau, posting sana Kudat.....sekejap ke Utara, sekejap ke Selatan sekejap ke Timur, sekejap ke Barat....tak pernah lah dapat yang betul2 di tengah2 (KK lah kono tu)....tapi apa2 pun sya masi kuat hati lagi bah....he he he

1 comment:

  1. begitu la itu kan Sal..Nasib ko di KK juga, Nda payah naik flight balik rumah..sia ni pergi menjauh..tapi iya. sampai sana saya akan terus buat permohonan balik Sabah. Mo sahut cabaran KM Sabah ni..pekerja Sabah mo 60% orang Sabah juga. Ini orang Sabah di hantar juga pg Semenanjung. Malas sa..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!