Friday, March 13, 2009

Short Entri for March

Hampir 2 minggu sya tida meng update blog ini...begitu juga dengan dorg Nc, Uzoi, Michelle dan Cath..biasalah masing - masing bz..sya pun sama juga...bz yang melampau-lampau...kerja di opis semakin hari semakin berlambak...tangan ada 2 saja untuk di gunakan mengetuk papan kekunci komputer...nasib sya tida stress sebab mesti pikir positif selalu....sekali tangan mengetuk keyboard computer 1 sen jatuh ke dalam poket kita ( motivasi ni... ).
.
Akibat terlampau bz bekerja sya tida ada story untuk di kongsikan dengan kawan2 semua....cuma last tuesday sya mo cerita sikitlah...masa sya mo parking keta, sya terlebih buat pusingan sampai keta sya sangkut di tepi tiang ngan tembok..apalagi panik terus...nda tau suda mana mo pusing itu tayar mo kasi kluar keta dari situ...nasib baik ada tukang jaga parking bawa bangunan tpt saya keja tu...dgn muka selamba minta tolong padahal berpeluh2 sudah tu..
selama sya drive keta, ini kali kedua sya tersangkut di tembok...tapi kali ni keta sya tercedera sedikit sebab cermin sisi sebelah kiri calar terkena tiang batu tu...kesian sya punya keta..

4 comments:

  1. alala..kesiannya..tp nasib la keta tcalar ja..

    ReplyDelete
  2. adui...but u better than me...at least u drive to work...but me ony pay for tat driving licence & nvr used it...i afraid i wil worse than u mayb masuk longkang o...lol :D

    ReplyDelete
  3. morning sal..nda pa sal. Lain kali sangkut kat tempat lain pla kalau bosan sangkut kat tembok..hihii....! main2 ba. bagus lg ko driving. sia ni, license pun nda da. Tapi misi terbesar tahun ini ialah nak dapatkan driving license dan menggunakannya sebaik mungkin.

    For tan, i think u should drive sometimes. Because when ur hubby is not around u'll feel regret that u don't drive like what i feel now. I FEEL TERRIBLE beacuse i'm hitting the big THREE dis year, but still don't have a driving license! and i'm a lecturer somemore! aduii..

    ReplyDelete
  4. Zoi, semoga berjaya dengan misi terbesar ko tu..ko tahu sya punya kakak dalam masa 2 bulan saja dia suda dapat Licence P nya..bukan mcm sya mo tunggu 2 tahun baru mo dapat..he he he..tapi sya punya kakak tu ada motivasi...dia jeles tengo kunun sya suda pandai drive keta sendiri...

    Michelle, i think what uzoi say is 100% right...especially when u have kid...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!