Thursday, September 10, 2009

Geramnya......

Awal2 pagi suda spoil my mood.....kurang asam....nasib baiklah posa......bukan apa...ni pasal parking ni.....sya punya opis memang ada sediakan 6 petak free parking untuk pekerjanya...jadi tempat tu pun memang ada sign board yang tertulis nama company tempat sya kerja...sya memang selalu parking tepi sekali...tempat yang sama hari2....memang semua yang biasa parking berdekatan dengan kawasan itu pun memang cam dah muka ngan kereta sya....tapi hari ni masa sya sampai ada satu pompuan cina tu tua dah macam 50-an gitu...dia dengan muka selamba pegi parking tempat saya....padahal dia pun memang selalu nampak sya parking di situ dan dia selalu parking di depan lot parking company sya......dia nampak dah sya masuk tengok2 dia...tapi dia boleh buat muka selamba....issshhhh geramnya.......nasiblah bulan posa...nda pasal2 kurang pahala marahkan orang....klu hari biasa tadi mo saja sya cakap sama itu amoi tua....' helo nda pandai baca signboard kah ??????????????'

2 comments:

  1. sbr byk2. bisuk jam 5am ko jalan da dr rmh. gerenti parking tu ko dapat..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!