Thursday, October 21, 2010

A Key to better life..............

Yehaaaaaaa.....at last........for the past 8 or 7 years working so hard with a very big help from my love one - thanks hubby......finally i've got my KEY to my little simple cute home sweet home.......syukur.......alhamdulillah.......










My hubby as part time model presenting our new house....( dia klu di suru bergambar ok jak...macam2 gaya bleh buat...lg pun sya suka tengu bah hubby sya bergambar...cumil jak mukanya.....cam teddy bear.... )



Even my 2 little hero also very excited with their new home







a view from my house (gambar di ambil dari 'siring2' rumah.....

and now.....i got a temporary hobby....goggle out all the house decoration photo....hehehe...want to find idea bah.........(^_^)

4 comments:

  1. wow..congrats :) ni yg kawasan free wi fi ka ni..University condo apartment ba kn? hehe.bleh la p melawat2 ni :)

    ReplyDelete
  2. tengkiu2......memang ini uni condo tu Nc..tapi bukan cni yang ada wi fi tu....sana cyber city apartment jalan lintas tu......pas2 bukan free Nc mo bayar juga tu wi fi....tapi bukan tiap2 bulanlah....

    ReplyDelete
  3. Hi Mia! Hopping from Nc's blog ;-D

    Sa kenal ni tempat & mungkin sa akan datang2 sini banyak kali since kawan sa baru beli 1 unit situ. Hehe..

    ReplyDelete
  4. Annie..apartment lama suda siap bulan July tu lagi tapi baru saja dapat oc dari DBKK...ni sedang packing2 mo pindah dah ni.....btw...thanks for the comment (^_^)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!