Friday, March 4, 2011

Friday the biziessss day !!!!!!



Hari ni aku bz sekali di opis.......opis mate cuti 1 minggu sebab wife dia nak bersalin suda so terpaksalah aku memangku sementara jawatan pen
gutip hutang aka akaun kunu....selain bz meng'issue' receipt semua payment, aku membzkan diri juga dengan memblog walking (jangan contohi perangai ni y
ek (^_^)) bukannya apa mo menambah rakan2 blog kunu......memanglah bzlah jumaat ni....di tambah lagi dengan perangai customer yang kadang2 tak sedar diri....bukan apa hari ni hampir kesemua yang renew insurans kereta tida dapat memperbaharui cukai jalan......macam biasaklah memang tanpa usul periksa mereka menyalahkan pihak insurans padahal nama mereka blacklist pasal tida bayar saman....so kepada mereka yang belum menjelaskan saman yang bertahun2 suda tu sila selesaikan sebelum 10 Mac ni (gov dah lanjutkan lagi tempoh pembayaran).....
^
^
^
sudalah bz di opis.....jalan raya setiap hari jumaat...nda payahlah aku cakap, kamu orang tengolah sendiri...jammed gilak......nda tau napa kalau hari jumaat jak jammed memanjang....ni sempat lagi snap gambar sebab keta tida bergerak...bergerak pun
mungkin laju lagi kura-kura berjalan.....
^
^
^
tengo jak keta bersusun di belakang....ni sempat lagi snap di bulatan Yayasan Sabah tu yang ada monumen macam gula2 chupachup raksasa tu.....anak2 aku yang cakap...tu gula2 untuk ultraman cosmos...emmm...tinggi tul imaginasi anak2ku ni....
tida idea suda ni sebab mengantuk...balik2 menguap....so selamat malam......(^_^)

2 comments:

  1. huhu...sia blm byr saman lagi ni...

    ReplyDelete
  2. alalala cath...cepat2 ko pegi bayar saman...ada masa lagi sebelum 10 mac...nanti ko punya nama blacklist tu inda dapat bayar roadtax ngan renew driving licence tu.....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!