Wednesday, December 14, 2011

New Stories for the end of the year.....

emmmmm...last sekali update blog hujung bulan julai yang lalu.....inda sedar masa berlalu begitu cepat, sekarang hampir ke penghujung tahun 2011....tinggal 2 minggu lebih lagi kita akan melangkah ke tahun baru 2012 ....... dalam masa 4 bulan ni betul2 busy tidak ada masa untuk update blog......baru sekarang ni dapat curi masa sedikit, mo berkongsi cerita2 baru ku (kunun.......)
.
.
23 October 2011
Hari yang paling gembira sebab tepat jam 7.05 pagi 23hb Oktober 2011 saya selamat melahirkan anak yang ke-3.....lebih gembira lagi saya dapat anak perempuan.....syukur alhamdulillah.....almaklumlah sebelum ni dua2 pun hero....sebenarnya due mo bersalin sepatutnya  pada 4hb Nov tapi baby nak keluar cepat...dan mungkin disebabkan peristiwa malam sebelum bersalin tu.....mo tau ke ? maybe tak payah le...biarlah rahsia......dan ni lah wajah baby girl yang saya namakan Siti Damia @ Mera.....
.
.
.
.
10 December 2011
pada tarikh ni sekali lagi budak2 perhotelan 1999-2002 berkumpul semula walaupun bukan semua yang datang.....kita orang buat reunion di Roof Restaurant, Imperial Hotel. Kali ni special sikit sebab Jacky buat pertama kalinya datang ke kk dari Singapore semata2 reunion ni......si soh pun ikut sekali.....dua2 ni tak pernah jumpa lagi selepas konvo 10 tahun yang lepas.......2 jam bercerita macam 2 minit jak rasanya....lain kali kalau buat reunion buat dari pagi ke malam... ok ke tu......
.
.
.
.
11 December 2011
hari ni sebenarnya bukanlah tarikh yang special cuma mo kongsi jek gambar2 masa sya pegi ke Kundasang, Ranau....destinasi tetap masa cuti sekolah kunu....mula2 tu mo pulang balik jek tapi last minit mo bermalam di kundasang...memang dah bawa extra baju pun.....cari2 hotel dekat Ranau....emmmm terpaksa pikir 2 3 kali......macam inda lalu tido dengan persekitaran yang kurang bersih....sapa yang pernah pegi Pekan Ranau tau le napa sya cakap begitu....try call Kinabalu Pine Resort.....nasib sya hari tu le agaknya...ada tinggal satu bilik lagi...ngam2 yang deluxe cukup untuk 5 orang, sebab hari tu sya bawa mamak ngan adik sya.....ni dia gambar yang mo di kongsi tengo tu kunu..........
.
.








3 comments:

  1. aiseh...Siti Damia.. :) kelas itu nama o.. :) lebat nya rambut si baby hehe

    ReplyDelete
  2. susah kunu kami cari nama tu Nc...berapa kali tukar tu sebab inda tersangka dapat baby girl...hehehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!