Sunday, February 12, 2012

Memories of Reunion.......

Salam Semua.......
Hari ni mo share lagi beberapa foto yang bole mengamit memori ku.....(cewah bahasa indah kunun)...kepada mereka yang pernah bergelar pelajar dan amat ramat ngan kengkawan yang pernah sama2 belajar dulu mesti akan buat benda ni....REUNION......kira kononnya jumpa balik ngan kawan2 dulu yang mungkin kadang2 bertahun nda jumpa selepas abis belajar.....dan saya suda 4 kali bereunion ngan kawan2 satu course masa belajar dulu.......
 
2008 - 1st time reunion di Yoguberry, Warisan Square.....masa tu ada beberapa kawan jek yang dapat join....Nancy, Uzoiey, Tan ngan Wee......


2009 - 2nd time reunion di Secret Recipe, Palm Square, Centre Point.....masa ni ada penambahan selain Nancy, Uzoeiy, Wee.....si Cath ngan Stella join sama...tapi Tan tahun ni tak dapat join pulak isk isk isk......tahun ni kami dah start tukar2 gift.....tu yang bergambar ngan hadiah tu.....


2010 - Setiap tahun bertambah kawan yang join reunion kami...ni kali kami makan di Restoran Kampung Nelayan, Taman Tun Fuad.....mo makan steamboat katanya.....masa ni sapa yang dah kawen tu bole bawa sama2 pasangannya datang...meriah sikit....


2011 - baru jek bulan 12 tahun lalu......tahun ni seronok sikit sebab kawan kitaorang yang jauh dari Singapore datang ke Sabah semata-mata mo jumpa kawan2nya ni...terharu sungguh....bertempat di The Roof Restaurant, Hotel Imperial....hampir separuh dari kami Student Hotel Management UMS batch 1999-2002 datang.....Me, Cath, Teng, Nancy, Jacky, Wee, Soh dan Stella....
 emmmmm......tahun ni panjang umur murah rezeki...kita bereunion lagi yek......

4 comments:

  1. yehhh..tahun ini kita reunion lagi n makan sedap2 kan mia..hehhe

    ReplyDelete
  2. Ya bah cath....kali ni kita buat grand sikit bah....kununlah kalau ada terlebih duit.....hehehe

    ReplyDelete
  3. 1 kali sia nda ikut o kan..pa ble buat, baby kici sgt lagi, blm berapa berani mau aksi tinggal..nda sampai hati. hiii..tahun ni besar sdh, konfirm buli kasi tinggal atau pun kasi join reunion kita..:)

    ReplyDelete
  4. bah, tahun ni di Shangrila kah tu.. si jacky belanja kn..hahaha

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!