Wednesday, June 6, 2012

Happy Wednesday !!!

Assalamualaikum....
.
Lamanya tida mengupdatekan blog ku ini....bukan apa, terlalu busy...hari ni mo update sikit jek...saja jak mo bagitau saya suda pun membeli beg Coach idamanku (macam mo show off jak kan :p)...actually lama suda sampai ke tangan (sebab beli online...kalau beli yang di boutique tu teramatlah mahal...berkali2 ganda dari harga asal....) tapi baru hari ni sempat post di belog.....harga asal beg ni dalam USD 230 lebih...pandai2lah kunu convert pegi RM kalau mo tau harganya....hehe (dalam nada minta puji ni)....
.
Ini adalah Instagram Photo sebab tu macam ala2 klasik gitu

2 comments:

  1. wow..lawa o.. :)

    bah. apa respon el marino? ok kah? hehe

    ReplyDelete
  2. lawa Nc...'lawa' juga harganya ni...mo ikat perut dulu baru dapat beli hehehe......itu el marino tunggu separuh saya minum dulu baru sya kestau kesannya kunu...hehehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!