Thursday, September 13, 2012

Cek Nuffnang

Assalamualaikum....
.
Jangan terkejut pula dengan tajuk post di atas......account nuffnang sya belum cukup lagi untuk di cashoutkan.....tetapi alhamdulillah kunun semenjak bulan lalu aktif semula post entry dan blogwalking, setiap minggu 'tabung' sya di Nuffnang menunjukkan peningkatan yang mendadak walaupun CPUV belum ada lagi (isk isk isk)...setakat ni semua hasil dari Unique per click tu saja.....tapi apa orang cakap.....sikit2 lama2 jadi bukit.....
Berbalik kepada tajuk post di atas....semasa berblogwalking tadi, try lah konon taip "cek nuffnang" di google search....enter saja punyalah banyak post daripada blogger lain yang berkisahkan pasal cek nuffnang ni.....baca satu2 post diorg, punyalah best, jeles pun ada, semangat terbakar pun ada....ada yang RM 50 suda cash out, ada yang sampai cek dapat ribu2......bestnya yang dapat ribu tu, shopping sakan kalau sya yang dapat, boleh lepas satu Coach Bag lagi (hehehe berangan lebih)....
.
bawah ni separuh daripada 'tabung' Nuffnang sya yang tidak seberapa tu.....emmm macam mana mo shopping ni kalau sen2 jak yang masuk......huhu agak2nya bilalah mo dapat cek Nuffnang yang pertama ni..........
.
.



8 comments:

  1. semekom ...........ada org kat umah tak .....saya dtg nak beraya nih

    ekekekkekek

    tak pa dear ...pelan pelan insyaallah lama lama akan jadi banyak ....

    kak moon 1st yg cash out kan RM 50 hengget sebab bila 50 baru ley wat kuar kan ....tew pun berbulan nak tunggu jadi 50 hengget

    ReplyDelete
  2. lama2 nanti cukuplah untuk cash out, jnji sabar :)

    ReplyDelete
  3. Tak per, sikit2 lama2 jadi bukit. Saya dulu masa 1st cashout amik masa bertahun gak tau.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih banyak2 sebab sudi berkunjung ke blog yang tidak seberapanya ni....lama suda bergiat dalam blog ni sejak tahun 2007 lagi tapi tidak aktif...sekarang ni jak baru ada masa dan terasa terbakar semangat tengo orang dalam ringgit dari nuffnang tu...hehehe

    ReplyDelete
  5. seplling error - dapat ringgit bukan dalam ringgit...hehe

    ReplyDelete
  6. error lagi - spelling (kuang kuang kuang) banyak tul lah error

    ReplyDelete
  7. Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam kenal,

    Bila baca entri u ni terasa cam nak letak jugak la ads nuffnang kat blog saya. B4 ni x letak.

    Jemput singgah blog saya

    http://mama-iloveu.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!