Saturday, September 8, 2012

Facebook Page untuk Worldsofcolours

Assalamualaikum......
.
Hari ni stay di rumah saja disebabkan kedemaman dan kebatukkan yang melanda diriku........ceh macam bikin panas pula ayat ni....sambil berehat2 kunun, tiba-tiba merajinkan diri pula create facebook page untuk blog ku yang satu lagi tu.......alah blog yang untuk post gambar2 tu jak.....disebabkan blog itu tidak banyak post pasal personal life aku jadi rasa2nya ngamlah kunun di createkan satu facebook page untuknya....kalau blog ini yang dibuatkan facebook page, mungkin muntah darah kawan2 aku mo kasi like...bukannya artis orang mo tau ko buat apa....kuang kuang kuang.....so kepada mereka yang amat suka melihat gambar2 yang rasa2nya ok lah kalau di tengok, silalah like di Facebook Page Worldsofcolours ....
.
.
bukan paksa mo like ke apa.......sokong menyokong tu amalan yang mulia kan hehe

2 comments:

  1. Hi Mia...

    Thanks cz sudi jengok blog ahkak. Nanti singgah2 ler selalu.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!