Wednesday, September 19, 2012

Wordless Wednesday # 8 Lok Kawi Wildlife Park

Assalamualaikum....
.
.
Mo share gambar tempat kami sekeluarga pegi cuti hari tu....Lok Kawi Wildlife Park...tapi gambar2 ni ambil dari Google sebab gambar2 saya dan anak2 belum sempat up load lagi.....
.
.
 .
.
.
 .
.
.
 .
.
.
.
.
.
Boleh baca mengenai zoo ni di sini

8 comments:

  1. Replies
    1. Best...kat sabah ni byk tempat menarik boleh lawat...paling best di kundasang dekat gunung Kinabalu tu...

      Delete
  2. Ntah bilalah bley sampai sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah satu hari mesti sampai juga tu...2 jam lebih ja dari semenanjung...(^_^)

      Delete
  3. Hari tu ada terbaca kat paper,satu ladang ternakan lembu dekat Kundasang.MasyaAllah,cantiknya view.Mcm kat New Zealand.So,berangan sgt nak ke Kundasang.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik mcm kat oversea...bulan 10 ni mo pegi sana lagi..

      Delete
  4. 2 kali da p sini, tapi x semua tu haiwan keluar..hehe

    ReplyDelete
  5. Dia takut sama ko bah tu cath...hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!