Monday, October 8, 2012

34 di Pizza Hut......

Assalamualaikum....
*
*
*
Hari sabtu tu bersamaan dengan 6hb Oktober 2012, merupakan tarikh hari lahir my hubby yang tercinta.....sudah tua bah si hubby, umur masuk 34 tahun dah....tapi walaupun 34 tahun, hubby ni orang selalu tegur awet muda, apa sebab pun saya tidak tahu....masa dulu2 belajar di Ums, orang selalu tanya dia sekolah tingkatan berapa....muka macam budak sekolah menengah kata diorang lah.....sampailah sekarang ni sudah jadi cikgu sekolah pun, kalau jumpa orang ke sedara mara jauh ke (yang jarang2 jumpa dengan hubby lah) mesti tanya sekarang belajar di mana ??....kadang-kadang jeles juga sebab orang tegur dia camtu, terasa pulak saya ni macam kakak dia kalau kami jalan2 bersama-sama..huhu
*
Celebrate birthday kecil-kecilan sahaja....saya belanja hubby makan di Pizza Hut....tapi anak-anak pula yang eksaited lebih daripada si birthday's man tu....si Shumi siap list down lagi apa yang dia mo makan di Pizza tu nanti....pizza yang ada cheeselah, spaghetti lah, sup ayamlah...badan kecil jak tapi nafsu.....
*
*
*


Muka eksaited si Shumi....bersedia mo makan....

Shamzi kalau bergambar, macam2 gaya yang dibuatnya....
*
*
Kita orang beli 2 slice kek saja...cheese ngan Blueberry...sebab kami 4 orang jak makan tolak si Baby Damia...kalau beli yang 'seketul' tu, memang kompem tidak habis....beku dalam aisbox saja...

Pizza kegemaran hubby, Tuna flavour ngan Cheese Bake Rice....
*
*
*
*
Muka orang yang sambut harijadi tu.....sekarang ni terpaksa simpan janggut sebab takut dicakap budak tidak cukup umur pulak....
^
^
^
^
^
^
---->>>Selamat Hari Lahir yang Ke-34 Tahun Abang........semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik, sentiasa menjadi seorang Suami dan Baba baik, sempurna, bertanggungjawab.....amin....<<<----

4 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!