Wednesday, October 24, 2012

BE dari Nuffnang yang pertama

Assalamualaikum....
*
*
*
*
Sebenarnya tidak mo cerita pasal ni, malulah......tapi tangan gatal juga menaip entri ni.....saja ja mo berkongsi kegembiraan.....kemarin cek2 account Nuffnang, tekanlah bahagian earning tu......tiba-tiba nampak sesuatu yang belum pernah muncul pun dalam account saya semenjak 6 tahun saya berblogging......kesian kan.....( sebab tu eksaited mo bagitahu ni, 1st time dapat kan...hehehe )
*
*
*
*
jeng jeng jeng (<---banyak tul perkataan ni dalam post2 saya kan...jangan jemu sebab saya suka sebut klu mo kasi saspen =p )
^
^
^
^
BE saya yang pertama......terima kasih lah untuk DiGi sebab bagi kepercayaan kepada blog ni untuk siarkan iklan awak........(dah macam menang anugerah pulak )...saya memang pengguna DiGi yang setia (macam gaya membodek pun ada )...tapi betullah, dari dulu pun line phone saya guna Digi, broadband pun sama guna DiGi.....walaupun kadangkala tu kelajuan linenya mampu menghilangkan kesabaran seseorang menunggu....tapi benda ni saya rasa, produk yang lain pun ada juga terima komplen yang sama...kan kan kan
Tidak sabar pula tengo hasilnya bila abiss kempen nanti....banyak ka dapat $$$$ (mata duitan betul, sila jangan contohi)

13 comments:

  1. tahniah..semoga bertambah-tambah lagi earning awak yer

    ReplyDelete
  2. wah tahniah..kite pun lum ada lagi huk huk..kite dah follow awak dah : )

    ReplyDelete
  3. Salam, wah berita baik! congrat.. :)

    ReplyDelete
  4. Aisyah - tq juga...nanti ada juga tu, sabar....

    mamawaiz, Anum, fandyz, syiela & Mazliza - Tengkiu2



    ReplyDelete
  5. congrat..nnt ade lg la BE yg singgah tu bila dah dpt satu :)

    ReplyDelete
  6. tahniah mia..bah teruskan berblogging..:)

    ReplyDelete
  7. nik ros - tq sebab sudi singgah sini, mudah2an dapat banyak BE (tamaklah ni hehe)

    Cath - tengkiu....bah berterusan sudah konon ni cath...

    nieyxzha - minta kat nuffnang....=p hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!