Friday, October 26, 2012

Follower ke-100

Assalamualaikum....
Saya tetap suka dengan followers2 saya walaupun ada sesetengah bloggers yang kata followers tidak berapa penting, 'kalau follower beribu2 tapi takda orang yang baca entri kita takda guna juga' kata mereka lah....(jangan sesapa terasa pulak, peace yo =p).....lain orang lain pendapatnya, kita kena hormati yek.....
Saya akan rasa bersemangat bila tengo follower kita semakin hari semakin bertambah, ertinya rakan2 semakin ramai dan juga maknanya blog kita telah menjadi pilihan untuk bloggers lain berblogwalking....lagipun ianya memudahkan kita melawat blog2 follower kita...yalah bukannya kita dapat senaraikan semua blog dalam blog list kita, katalah kalau ada 500 follower, takkanlah juga 500 blog tu mo ditaip dalam blog list kita tu.....mo krem jari jemari menaip..aaaa dengan adanya ruangan follower kita tu sebenarnya menyenangkan kita......klik jak di rupa follower kita yang handsome dan cantik itu, mesti akan keluar detail yang ada link blog dorg.....kan senang mo lawat......
Cerita tentang follower ini bukan apa, saja jak mo mengumumkan bahawasanya blog saya suda ada follower yang ke-100......cantik no ni itu sebab mo bagitahu...Mo tahu sapa follower yang baik hati itu sebab sudi lawat blog saya....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
atieyusoffamily

Apalagi, mari ramai-ramai bw di blog cik atie kita ni.....(^_^) 


3 comments:

  1. hihi..TQ Mia..:)
    br plak terbaca pasal ni..
    sy pun suka angka 100 tu..
    TQ juga coz sudi war-war kan blog sy..sgt2 menghargai nya..:)

    ReplyDelete
  2. Follower dan pembaca sama penting untuk M..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!