Monday, October 22, 2012

Herbalife - The Result

Assalamualaikum.....
^
^
^
^
^
Hari tu ada post tentang saya dan hubby ikut program Herbalife tu kan (baca ni (^_^)........hari ni dah masuk hari ke-7 kami gantikan makan malam kami dengan teh dan shake......hari pertama timbang berat dan hari ke-7 akan timbang berat sekali lagi.......cek tengo samaada ada perubahan atau tidak......dan keputusannya
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
jeng jeng jeng
^
^
^
^
^
^
mo kasi saspen lah konon tu.....
^
^
^
dan keputusannya, berat saya dan hubby masing2 turun sekilo......hehe...macam tidak konpiden jak masa timbang berat untuk cek resultnya dalam masa 7 hari ni....tapi hati berbunga2 bila tengo sudah turun sekilo....bukan senang kan turunkan berat badan ni, kalau tambah berat badan tu anytime saja.....
*
*
*
Perhatian...ni bukan kaki saya....gambar pinjam daripada encik Google.....target berat badan seperti di atas.....57kg
*
*
Tapi lepas ni hubby yang akan meneruskan program tu sebab dia ada 30kg yang hendak dibuang dari badannya (berat kan hubby, sapa suruh saya masak sedap selalu =p)...saya akan ikut diet saya sendiri, skip makan malam...kalau lapar pun, makan sikit jak.....(harap2 semangat tidak luntur hehe)....napa tidak teruskan program tu.........penatlah...pegi keja awal pagi, pastu balik keja terus direct pegi tempat tu......dalam jam 9 mlm baru sampai rumah, mana mo cuci baju lagi, bagi anak2 makan lagi...sian dorg, minggu ni asyik makan luar saja sebab nda sempat masak......nda apalah kan.....lagipun ada 5kg lagi yang perlu dibuang untuk dapatkan berat badan saya yang ideal (ideal lah konon hehe).....

8 comments:

  1. wahhhh..bestnya! saya pulak nk kena turunkan lg 10kg. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. salam kenal juga, tq singgah berkomen di laman KA dh follow u juga 85

    ReplyDelete
  3. ada perubahan yg baik...gud luck..hehe

    ReplyDelete
  4. M pun dah pernah cuba..mmg berkesan..M turun 10kg dlm masa 3 bulan..

    ReplyDelete
  5. Kalau mau lg cepat turun minum shake utk bfast dan malam. Tghri mkn mcm biasa. Klu mlm ja baru minum shake lmbt jg tu. Or pagi makan nasi tghri dam mlm minum shake. Gud luck!

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!