Tuesday, October 9, 2012

Shumi & Shamzi masuk majalah ????

Assalamualaikum....
*
*
Tajuk atas macam gempak.....masuk majalah ??? macamlah muka anak2 saya tu popular sangat sampai masuk majalah.....tapi kan....actually kan....memang betul pun muka diorang si Shumi dan Shamzi masuk majalah...tapi majalah atau buletin internal company tempat saya kerja ni....napa tiba2 gambar diaorang masuk sana....sebabnya hari tu kan ada join photo contest dan tersenarailah sebagai salah satu pemenang sagu hati....(jemput baca di sini untuk kisahnya).......dan semua foto pemenang akan disiarkan dalam buletin company pada bulan oktober ni....dan tada.....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Sila abaikan cat2 hitam yang merata2 di sana sini...terdapat maklumat yang tidak boleh disiarkan atas sebab-sebab tertentu (company tempat saya kerja ni, strict sikit, tidak boleh suka2 hati paparkan hal2 company tanpa persetujuan diaorang).

5 comments:

  1. wah...glamer gitu!
    ni rezeki namanye. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillahh
    rejeki kann ;)

    ReplyDelete
  3. Sue, Anum, fiza, ieda.......majalah company jak....tapi kira rezeki juga kan...hehehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!