Friday, October 5, 2012

THE BEST BABIES/KIDS SMILING CONTEST 2012-END DATE DEC by EasyOnline-Babys-Kids-Closet ------>>> kempen meraih undi

Assalamualaikum....
^
^
^
^
Nampak tajuk post di atas, sah2 memang mo 'pancing undi' lagi......hari tu sudah keluarkan post ni....ni macam episod kedua lah kiranya...sebab contest ni tamat bulan 12 ni....masih ada peluang untuk minta pertolongan untuk LIKE hehe.......
memang tahu harapan untuk menang tu nipis sekali sebab ada anak blogger terkenal tu join ni contest...jadi kalau dibandingkan dengan anak blogger yang seumpama melukut ditepi gantang ni (sedihnya bunyi) macam langit dengan bumi.....tapi itulah kan, rezeki masing2 yang penting usaha tangga kejayaan hehe
*
*
*
oleh yang demikian, sapa2 yang sudi mengLIKE si Baby Damia ni senang sahaja....
Langkah pertama -> LIKE fanpage EasyOnline-Babys-Kids-Closet
Langkah kedua -> pegi ke foto2 peserta tu, cara peserta no 153 Siti Damia Binti Dzuhardy dan klik LIKE
*
*
senang saja kan.....(^__^) kepada sapa-sapa yang suda LIKE tu diucapkan terima kasih yang tidak terhingga
^
^
^
*
*
*
NOTE : POST INI TIDAK ADA KAITAN DENGAN POLITIK.......

1 comment:

Komen seikhlas hati ... Thanks!