Friday, October 12, 2012

Tidak pandai bergaya..........

Assalamualaikum.....
^
^
^
^
Gambar awal tahun lalu masa company dinner....
^
^
^
Saya memang seorang pompuan yang tidak pandai bergaya......emmmm ye kah?? tapi memang sebenar-benarnya tidak minat pandai bergaya...tengok jalah gambar masa dinner di atas tu...simple habis baju...orang lain bergaya sakan....bulan 11 ni ada company dinner lagi di KL, emmm tak tahu mo pakai apa masa tu huhu......
Malu bergaya, mungkin juga sebab takut tidak kena dengan rupa kan, maklumlah saya bukannya tergolong dalam list perempuan cantik. Bila bergaya2 nanti takut terover pulak kan, tak pasal2 orang bercerita, dia ni pakai fesyen jenis apa? Tidak konpiden bila pakai baju yang cantik, emm ya kah
Kalau jalan2 dengan anak2 dan hubby, selalu pakai t-shirt ngan jeans saja....dari zaman muda remaja sampailah dah beranak 3 ni...sudah menjadi kemestian, almari baju ada koleksi jeans dan t-shirt (^_^), adalah juga baju yang mengikut fesyen terkini yang terkinilah konon 2 3 helai gitu tapi amatlah jarang disentuh...hehe
Kadangkala tu jeles juga tengo mereka2 yang cantik dan bergaya itu tapi kalau difikirkan balik, baik jadi diri sendiri kan...lagipun hubby tidak pernah komplen pun cara saya berpakaian sejak dulu...katanya simple itu menarik, sebab tu dia suka saya (sila jangan termuntah)
*
*
Actually kan, tidak salah sebenarnya mo bergaya tapi biarlah ada batasannya...(^____*)

10 comments:

  1. saya pun sama..bukan pandai bergaya sgt pun..janji saya suke n selesa dgn penampilan macam tu

    betul..kena ada batasannya..takut nanti over pulak hehehee

    ReplyDelete
  2. kita adalah diri kita yang sebenarnya kan :)

    ReplyDelete
  3. yg penting menutup aurat,,x terdedah sana sini sudah menckupi kak..

    ReplyDelete
  4. Biasanya org yg dah cantik tak perlu banyak bergaya. SO Mia pada mata kakak tergolong di sini. Tak perlu nak bergaya sakan dah cantik dah tu... banding dgn ya bergaya Mia lagi cantik (jujur dari hati kakak nie -ikhlas)

    ReplyDelete
  5. it gok ok jer..x yah over2 mcm diorang..just be yourself..

    ReplyDelete
  6. salam kenal mia.. lia follow kamu juga ye..
    betoi tu kita bergaya ikut apa suami kita suka kan.. hehe. :)

    ReplyDelete
  7. Wina - betul....yg penting kita selesa kan...

    Tihara - sokong2

    baby lydia - itu yang seelok2nya dik (^___^)

    Mrs.Eady - (^___*)

    Kakzakie - terharu betul dengan pujian akak....:)

    Suria - 100% correct...just be urself

    Lia - tq sbb sudi singgah sini..yg penting suami kita suka :)

    ReplyDelete
  8. Mia, tshirt n jeans tu tetap ngan kita bah tu..:)

    ReplyDelete
  9. Ya bah cath...tetap tu jeans ngan tshirt

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!