Monday, October 1, 2012

Total Pageviews --> 10,000

Assalamualaikum.....
*
*
Saja jak mo buat pengumuman bahawasanya Total Pageviews untuk blog Mia - Memories of Mine telah mencapai 10,000 views.......eleh baru sepuluh ribu pun mo bising, orang lain sudah beratus2 ribu tidak kecoh......kalau diikutkan memang jumlah tu terlalu sedikit jika hendak dibandingkan dengan usia blog ini yang sudah berumur 6 tahun.....sapa suruh malas update kan !!!....tapi saya sudah updatekan dalam profile yang saya akan menulis apa saja yang terlintas di fikiran....ertinya yang malas post2 entry tu sebab belum ada apa2 `melintas` di fikiran lagi....(^_^) boleh terima kah alasan macam ni dari ko sajalah Mia........
*
*
*
*
*
*
*
*
Menulis dalam blog ni pada awalnya memang suka2 sahaja....dengan menulis ni sajalah saya dapat lepaskan segala perasaan gembira, marah, sedih, suka dan duka......lega rasa hati kalau dapat berkongsi segala perasaan tu.....mesti ada yang setuju dengan saya kan........tapi apapun pandangan orang tentang blog, yang saya tahu saya memang suka blog (macam lain betul ending post ni...macam tidak ngam saja bunyinyakan.....lantak ko lah Mia)

2 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!