Wednesday, October 3, 2012

UV Earning 'chipsmore'

Assalamualaikum....
*
*
tadi masa tengah boring, checklah account nuffnang tu konon...memang tau belum ada buffered earning yang menyangkut dalam account tu, yang ada pun earning dari click2 tu...tu semua pun sedia maklum seminggu sekali nuffnang akan update 'pendapatan' kita...
*
ok berbalik kepada kisah saya mencheck acc nuffnang tu....mula2 sekali check traffic, kemudian click earning pula.....wowwww !!!!! dengan muka terkejut beruk....tiba2 berderet pula buffered earning masuk dalam acc...emmm macam tidak percaya...sambil gosok2 mata...scroll down lah konon tengo total earning tu, sudah boleh cash out ni......macam gatal jak tangan click 'cash out' tu.....tapi masih menjadi kemusykilan, betulkah acc saya layak mendapat buffered earning yang begitu banyak...macam tak logik tull...check lagi di UV list tu, baru perasan campaign period macam tidak betul, tahun 2009....aiikk...kompom mesti ada yang tidak kena dengan acc nuffnang saya ni...jadi saya log out sekejap dan log in guna henpon android saya...check tengo betulkah tidak....memang SAH acc nuffnang saya tadi bermasalah....guna henpon, total earning masih sama dengan yang dulu, belum ada buffered earning yang masuk dalam account...lepas tu untuk memuaskan hati yang kecewa ini check lagi guna pc...memang betullah UV earning semua tu macam CHIPSMORE sekejap ada sekejap takda......huhuhu
*
*
*
Note : baru saja hendak bergumbira jeleskan hubby di rumah, rupa-rupanya semua itu dusta belaka.....

No comments:

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!