Thursday, November 1, 2012

Diet sangatlah

Assalamualaikum....

Permulaan pagi november ni, dihidangkan dengan
*
*
*
*
*
Diet betullah konon....nampak lamb chop yang menyerlah di atas tu.....hubby yang makan tu hari....lepas gian katanya....seminggu dah minum shake jak....mula2 saya tidak bagi dia makan tu tapi kesian pulak tengo mukanya teringin tul mo makan lamb chop.....actually saya bawa dia pegi breakfast ala-ala western konon....saya makan sandwich jak...hubby ternampak lamb chop dalam menu pulak, pastu tanya pelayan boleh order suda ka, pelayan kata ya....(kan masa tu breakfast, sesetengah makanan berat belum boleh order lagi) ...hubby kata mo makan lamb chop, saya tidak bagi mula2 tu sebab nanti rosak program dietnya...tapi takut kempunan kang hubby saya ni....bagi jalah dia makan....dan dia dengan senang hati mengorder lamb chop....dapatlah lamb chop kat atas tu.........saya ada test sikit memang sedap sosnya tu....tapi daging kambing tu tidak boleh lalu di tekak saya ni....bukan penggemar daging kambing........sori yek kepada peminat2 daging kambing tu...hehe...bukan apa, saya tak boleh tahan bau hamisnya......rasa daging sikit jek, minum air segelas mo hilangkan bau2an tu....macam mana tu, baik tidak payah makan kan....hehe...ok tu jek...bye

10 comments:

  1. nsib order yang bau hamis akk tak lalu mkn kalau tak mesti harapan diet akk musnah hehe

    ReplyDelete
  2. pergghhh..terliur sudah! dah lama x mkn yg chop2 ni. hehehe

    ReplyDelete
  3. erm...sedapnya.
    tapi, kalau orang yang pandai buat
    bau hamis tu takkan bau langsung (",)

    ReplyDelete
  4. dya pn x mkn kambing..bau nye x than..

    ReplyDelete
  5. assalam ia..acik pun tak boleh nak masuk kalau daging kambing..

    ReplyDelete
  6. Wah,nampak sedap..Tapi macam tu pulak rasanya..

    ReplyDelete
  7. wow...berlamp chop ye..hehehehe

    pssttt - happy belated birthday ya...

    ReplyDelete
  8. Anum - sosnya sedaplah...hehe

    iiima - walau hamis tak hamis, akk mmg tak suka daging kambing :P

    Sue - chicken chop ok lah kalau saya, tapi lamb chop...emmm :P

    Mazliza - orang cakap gitulah... :D

    lydia - ada bau kan...hehe

    acik ema - ada kawan tak makan daging kambing yeehhhh...

    yaya - samalah dengan hubby saya...suka sangat daging kambing

    marlia - cuba test dulu, suka ka tidak... :D

    ekin - tq for the wish (*__*)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!