Friday, November 16, 2012

Dinner @ The Royale Chulan, Kuala Lumpur

Assalamualaikum...
Hari jumaat minggu lalu tu, saya mengattend Annual Dinner.....venue dia di  The Royale Chulan, Kuala Lumpur......jauhnya.....HQ company tempat saya bekerja ni terletak di Jalan Sultan Ismail, dekat dengan Bukit Bintang tu.....jadi annual dinner dia buat di KL ja lah....semua staff cawangan di seluruh negeri dijemput hadir dan yang bestnya flight dan tempat tinggal semuanya FOC...company tanggung.....kiranya kami macam vip lah, bawa diri ke sana, relax dan makan...hehe manakan tidak, hari jumaat tu flight dari KK jam 11, sampai KL kira2 jam 3 gitu.....lepas check in hotel jak terus bersiap2 mo pegi dinner.....jam 5 cari teksi pegi ke Royale Chulan sebab saya stay di Fahrenheit Suite depan dengan Pavillion tu....esoknya flight balik KK jam 6 petang...sempat jugalah shopping2 di Sungei Wang.....semalam di KL jak datang jauh dari KK semata2 nak attend dinner....(*_*)
Tema malam tu ialah Black & Red Night.....jadi semuanya mestilah kelihatan hitam dan merah.....saya macam biasalah...ala kadar jak.....yang penting menepati tema malam tu.... 


Baju agak besar sedikit walaupun telah di kecilkan.......masih terlalu besarkan ataupun saya yang telah menjadi slim....kuang kuang kuang actually ni baju jubah tetapi terlalu singkat sebab orang yang memakainya sedikit tinggi jadi telah diubah suaikan menjadi kebaya labuh yang dipadankan dengan seluar longgar.....
Rupa selepas make uplah konon.....ni make up sendiri....abaikan background belakang yang agak berserabut dan semak itu....
Ni rupa orang yang dapat lucky draw Voucher Shopping Parkson RM100 malam tu...sebenarnya agak kempunan mo dapatkan lucky draw 30 hadiah utama malam tu......kurang bertuah mo dapatkan iPad tu ke, Galaxy Note tu, atau sekurang2nya Canon Eos tu...bukan rezeki namanya....suda dapat voucher shopping tu kira bersyukur jugalah, dapatlah tukar dengan 2 helai baju di Parkson sebelum balik KK....
Ok tu je cerita pasal makan2 malam ni...bye !

13 comments:

  1. cantik lah baju Mia tu...blink-blink gitu..:)
    dapat juga shopping di KL..hehe

    ReplyDelete
  2. Atie - Tq...shopping memang best....

    Mira - hehe =D

    ReplyDelete
  3. wahh..dah lama akk x pegi dinner ni. ermm terbayang bayang makanan yang sedap sedap. salam ziarah. jom terjah blog akk bila free ye..

    ReplyDelete
  4. ibu Lala - makan free memang selalunya sedap...hehe...insyaallah akan lawat nanti =D

    ReplyDelete
  5. NM02 - ya kan...daripada tak ada langsung...hehe

    ReplyDelete
  6. lawa ba tu jubah! ok la tu dpt voucher. :)

    ReplyDelete
  7. Just - special tu jubah sebab mama mentua yang tolong carikan...hehe
    Ok jugalah kan voucher...=D

    ReplyDelete
  8. Mazliza - lepaslah 2 pasang baju...hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!