Wednesday, November 28, 2012

'Kawan' baru Damia

Assalamualaikum....
Selamat hari rabu semua.......anak saya si Damia tu dah ada kawan baru.......nak kenal dengan 'kawannya' tu.....
*
*
*
*


Bukan apa, sekarang ni tiap kali lalu kat kedai mainan yang ada jual teddy bear dan baby doll tu, si Damia mesti eksaited semacam, mata pun bersinar2 nengo segala teddy bear tu.....jadi macam kesian pula belikanlah dia patung budak pompuan ni....cute saja saya tengo patung ni...tak belikan Damia teddy bear sebab berbulu betul, takut digigitnya patung tu nanti, almaklumlah sekarang ni gigi Damia banyak yang dah tumbuh...ada 4 di atas, 2 di bawah...tengo ajalah gambar dia di atas dengan 2 batang giginya yang besar itu....
*
*
*
*
*
*
Tengah siok2 snap gambar Damia yang anti kamera ni (susah sangat senyum depan kamera, ni pun babanya yang buat macam2 aksi supaya dia tersenyum, jangan tanya aksi apa ye...hehe ), tiba2 si abangnya Shamzi inteprem mahu juga bergambar dengan 'kawan' Damia yang baru itu...
^
^
^
^
Lepas snap gambar dia, terus tengo gambarnya sendiri sambil cakap..."emmmm manisnya senyuman Shamzi ni...."
P/S : Shamzi siap bagi nama lagi kawan Damia tu, Kitty namanya konon....(^_^)

5 comments:

  1. comel...

    samalah, asal lalu jek nak mainan baru, pdhal belambak dah kat umah mainan..hehehe

    ReplyDelete
  2. alolololo... tomeinye...

    btw, jom la FOLLOW dan LIKE blog entry diyana k
    www.diyanamarissa.com

    ReplyDelete
  3. comel...
    x sangka nama ank awak sama nama anak saya Damia (",)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!