Wednesday, November 14, 2012

Malam Arabian....

Assalamualaikum......
^
^
^
Lamanya menyepi dari dunia blog...cehh baru berapa hari saja pun bukan apa terlampau sibuk dan ada beberapa program yang mo diikut...program apa ?? program makan-makan.....hehe...rabu yang lalu pegi dinner majlis mama mentua yang akan bersara tahun ni....tema Arabian Night, tapi macam tidak berapa Arabian lah pulak....tidak sempat cari baju yang sesuai jadi rembat sajalah jubah dalam almari tu.....
pastu hari jumaat attend company dinner di Royal Chulan, KL....wahh jauh juga mengattend dinner ni ye....hehe, company tanggung semua kos jadi rugi kalau tidak attend.....
Sebelum cerita pasal company dinner tu layan dulu gambar2 yang sempat disnap masa dinner mama mentua saya tu.....
*
*
*
Baru sampai hotel, gambar2 dululah....

*
*
*
Acara karpet yang tidak berapa merah...hehe
*
*
*
Majlis malam tu...

*
*
*

Tema malam tu...

*
*
*

Hubby dan Shumi....

*
*
*

Hubby dan Shamzi

*
*
*

Shumi siap bersimpuh lagi....ni kes boring sebab ucapan yang terlalu meleret2....hehe

*
*
*

Dinner abis dah...mama mentua dapat banyak gift...Shumi dan Shamzi tolong pegangkan saja...



Selamat menyambut Awal Muharam esok.......cuti lagi...hehe

8 comments:

  1. waaa best nya kena kasi terbang jauh utk annual dinner. bila la mau merasa annual dinner company ni.. sdh 7 thn sini tp tida pernah ada annual dinner. mau ckp company kecil tida jg.. public listed. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Jubah sudah okay tinggal make up dan aksesori sahaja untuk menyamai tema arab.

    ReplyDelete
  3. hehe, mcm artis o kesibukan ko kan mia. menghadiri makan2 lagi tu..siap ada karpet merah..heheheh

    ReplyDelete
  4. Just - memang best kalau semua free.....hehe

    Anum - meriah sangat....

    AkuBiomed - x sempat bermakeup dan aksesori segala, abis keja terus pegi dinner....

    NM02 - yee...hehe

    iiima - memang best...

    Kay - ya bah cath...vip ni kena jemput pegi kl attend dinner...semua free....hehe

    ReplyDelete
  5. best nya..
    lucu tgk shumi tu smpai duduk2 bersimpuh lg..hehe..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!