Monday, November 19, 2012

Santai @ Swimming Pool....

Assalamualaikum....
Hari tu suda bagi tahu yang saya pegi ke KL sehari attend company dinner tu kan...dorg Shumi dan Shamzi pulak bergembira dengan aktivitinya sendiri....actuallty apartment tempat tinggal kita orang tu ada swimming poolnya sendiri...berapa kali suda Shumi dan Shamzi ajak mandi di sana tapi belum ada kesempatan, sebelum ni pernah juga bawa dorg mandi sana tapi dekat 2 tahun suda kami tinggal di sini adalah 2 3 kali mandi manda di sana...jadi musim cuti sekolah ni babanya baru ada masa sebab cikgu pun cuti dah kan....lagipun sepupu dorg Shumi ada di KK masa tu, mummy dorg ada kerja di Terengganu, jadi anaknya dua org tu stay dengan kami seminggu di KK...pagi sabtu tu dorg pegilah mandi manda di kolam sambil ditemani oleh hubby...seronok betul Shumi dan Shamzi.....tengo je lah gambar2 dorg ni.....santai abis......
Seronok kan.....jeless pula Uminya tengo dorg.....(^_^)

4 comments:

  1. wahhh..bestnya!! dah lama kot x mandi swimming pool :D

    ReplyDelete
  2. Anum - hehe :D

    fiza - apartment biasa2 jek.....:)

    Sue - saya pun sama....selalu mandi anak2 dengan babanya saja...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!