Monday, December 10, 2012

Format + jalan2

Assalamualaikum....
.
Selamat hari isnin....testing post n3 guna android....bukan apa, hari sabtu tu bawa hp ke service centre untuk di format balik...hp ada problem...segala apps tak dapat update...error memanjang...
Lepas format segala isi2 dalam hp hilang..nasib baik suda transfer ke memory card....semua apps kena upload balik..tapi ok sebab hp laju jek macam beli yang baru ..dapat download apps untuk blogger, itu yang testing post n3 sekarang ni...:D
.
.
Lepas format hp hari tu, bawa anak2 pegi centre point...jalan2 cuci mata jek..dorang shumi dan shamzi menyinggah naik 'kuda2'...Damia pula rambang mata tengo teddy bear yang tersusun rapi...cute sangat....lupa pula snap rupa Damia yang eksaited menengok segala teddy bear yang kalerful tu....
.
Ok tu je...

11 comments:

  1. Ha'a la kalau dlm gmbr pun geram tgk teddy bear nie kat luar apatah lagi... :D

    ReplyDelete
  2. CUtenya teddy bear tu, kalerful ☺☺

    ReplyDelete
  3. best nya Jalan2...:)
    Teddy bear tu cute bah...

    ReplyDelete
  4. bestnye tgk Cik Ted gebu2....nak satu leh???

    ReplyDelete
  5. Ratu Hatiku - tu lah pasal...bikin geram kan...

    Anum - memang hepi terutamany dorang shumi dan shamzi

    Fiza - cute kan....macam nak peluk semua..

    atie - memang cute..

    P.A - boleh bah..hehehe

    ReplyDelete
  6. waaahhhh..byknyer teddy bear...cantik2

    ReplyDelete
  7. ppssttt!!









    kite teringin tau nak naik binatang tu, maklum... zaman kita takde benda cenggitu







    hep!! jgn cite kat orang lain tahu!

    ReplyDelete
  8. center point!!! my fav lepak place dulu2.

    ReplyDelete
  9. mama ila - banyak kan....cute pula tu..

    NM02 - sumpah tak bagi tahu...hehe saya pun teringin juga..seronok tengo binatang tu bergerak2..hehe

    Nastyna - samalah kita...sekarang suda jarang pegi center point...banyak pilihan shopping kompleks suda....hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!