Friday, December 7, 2012

My Hepi Family

Assalamualaikum..
*
*
*
*
*
*
suka tengo gambar yang ni....macam ambil dalam studio kan?...tapi sebenarnya pemandangan yang di belakang tu adalah original view yang telah di touch up sikit oleh si hubby....tabik dengan si hubby !!! :P

11 comments:

  1. HA,AH..MMG NAMPAK MCM DLM STUDIO..

    ReplyDelete
  2. la...mati-mati ingat pic dalam studio tadi

    ReplyDelete
  3. yela..mcm dekat studio..kat mana ni..cantik =)

    ReplyDelete
  4. Wina - tq2... :D

    Bui - macam kan....:)

    Anum - memang hepi moment ni...

    Nurmujahidah - Tq dan tq juga sudi singgah sini.... :D

    Just - :D

    Mazliza - nampak macam dlm studio kan...

    sya gemok saya comel - tq sudi singgah sini....ni di war memorial park, Kundasang

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, lindungi lah keluarga ini dan berikan lah limpah kurnia rezeki kepada keluarga ini. Amin

    ReplyDelete
  6. Kay - amin....terima kasih banyak2 cath...:D

    mama ila - tq :D

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!