Friday, December 28, 2012

Post Terdelete

Assalamualaikum
Tadi tengah2 nak arrange semua post dalam blog tiba2 tangan secara tak tersengaja terdelete semalam punya post....post tentang Durian Crepe tu.....macam mana boleh terdelete pun tak tahu...benci betul....sapa2 yang boleh tolong ke, dalam blog tu kalau terdelete kita punya post boleh restore balik ke tu....macam dalam email kita tu ada dia punya trash bin kan...dalam blog ada ke benda camtu ?

Post semalam....tinggal kenangan lah nampaknya....huhu

*
*
*
*
*
*
*
*
*
JUMAAT terakhir kita pada tahun ni......cepatnya masa berlalu.....
Sumber : Facebook


17 comments:

  1. ya la...sat saja masa berlalu . dah akhir tahun
    lagi beberapa hari ja nak masuk tahun baru

    ReplyDelete
  2. Laaa...tak tau lah mcm mana nak tolong. Harap2 yg lain bley bantu.

    ReplyDelete
  3. Tak tau..tapi nak tau jugak kalau boleh diselamatkan..

    ReplyDelete
  4. salam petang jumaat
    singgah ptg :)

    ReplyDelete
  5. kasihan kat akak.
    try akak cari ada tak dia tulis tentang undelete post dalam google.
    saya ada jumpa ini.
    try tengok jika ianya boleh di jadikan panduan untk dapatkan post akak yang terdelete tu.

    http://www.bloggertipsandtricks.com/2009/08/recover-accidentally-deleted-post-how.html

    semoga ianya membantu. Saya dah masukan blog akak dalam bloglist pokok2u saya.

    ReplyDelete
  6. alah..terdelete..klu sy failed lah mcm mana nak cari balik..
    Tu lah kan Mia..tak sedar dah jumaat terakhir dlm tahun ni...:)

    ReplyDelete
  7. kalau dapat recover post tu, nnt share kan mcam mana yer dear. happy tahun baru to all.

    ReplyDelete
  8. BUI X TERER BAB NI..HUHU

    SELAMAT TAHUN BARU YER

    ReplyDelete
  9. alamak tak tahu juga cemana nak buat..huuhhuhu

    ReplyDelete
  10. mcm mana Mia..dah jumpa balik post tu??
    happy weekend...:)

    ReplyDelete
  11. Thankslah semua sebab sudi bagi idea...dah buka dan cuba buat link yg pokok manggis bagi tu tapi tak berjaya...huhu emmm takpelah kan....

    ReplyDelete
  12. kak zu lagilah kayu bab bab it ni..semua en laki yg buatkn...

    ReplyDelete
  13. salam ziarah kembali,

    tulah kan if terdelete.. rasa pitam sattt...

    ReplyDelete
  14. Salam Ukhwah..
    jalan-jalan sini.. terima kasih datang ke Blog Nisah.. (^_~) take care

    ReplyDelete
  15. salam kenal mia..
    trm kasih sudi follow.
    done follow sini.:)

    sy kalau tdelete tkde..tp sengaja delete adalh...hehe.tp kalu tdelete tu alamak mmg sy tk boleh nk cari balik.susah jg tu.

    ReplyDelete
  16. mmg ada cara untuk dapat balik..kena rajin cari totur..

    ReplyDelete
  17. kasihannya. tak berjaya akak yea. tak apa. nanti lain kali kene berhati-hati. Selamat tahun baru akak :-)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!