Monday, December 24, 2012

Reunion HE08 yang ke-5

Assalamualaikum
Hari selasa minggu lalu, saya dan teman2 satu course masa belajar di UMS dulu berreunion secara kecil2an.....kecil-kecilan sebab tahun ni 4 orang saja yang boleh datang.....yang lain bukan tak nak datang tapi sebab masa dan jarak yang tidak mengizinkan.....bukan semuanya tinggal di KK ni....
Tapi walaupun kami berempat saja tetap juga meriah......tambah2 lagi saya bawa Damia ikut sama dan kawan saya si Uzoeiy bawa anak lelakinya si Den Den yang sebaya dengan Damia....bertambah meriahlah reunion kami dengan gelagat dorang.....selain si Uzoeiy, si Stella dan si Nancy pun ada.....

Hot Mama dari kiri Uzoiey, Stella dan Nancy.......
 Dua Mummy cute dan anak2nya......cute ke ????? =P
 Serius perbincangan si Uzoiey dan si Nancy ni........
 Setiap kali reunion memang kami akan bertukar2 gift......untuk kenang-kenangan katanya.....saya sempat singgah di Body Shop saja hari tu untuk beli gift......dan hari tu saya dapat hadiah yang paling 'besar' dari si Uzoiey, kotak yellow pink tu....
 Bergambar berempat sebelum balik.......tahun depan, panjang umur, murah rezeki, kita bereunion lagi :D

Boleh juga baca Memory Reunion di sini

19 comments:

  1. best kan jumpa kawan-kawan
    mama mia memang cute (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazliza - mmg best jumpa kwn2 lama ni....mcm x cukup sehari berbual...

      Delete
  2. best kan dapat jumpa semula kawan2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anum - Best...mkn tak abis dah sibuk berbual...hehe

      Delete
  3. syoknye berunion...huhuh.kan mia kan

    ReplyDelete
  4. Reunion kalau lagi ramai lagilah gamat Mia. Kakak 2 tahun lepas kumpul hampir 100 org punyalah gamat penuh satu restoran dgn kami aje tau... itu tak bawa anak kalau ada anak tak tahulah macam mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak zakie - klu ramai2 mmg best...tapi course mate saya dulu dlm 23 org je hehe

      Delete
  5. Nancy!! Senior sy d Stella Maris.. :D Keciknya dunia kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just - mmg kecik jak dunia...pusing2 disitu2 juga kan hehe

      Delete
  6. semoga ikatan persahabatan uols kekal selamanya

    ReplyDelete
  7. sedihnya x dpt join walau time petang tu saya di kk jg. tapi jam 3 terpaksa drive balik ke km..ya panjang umur kita jumpa jg tu

    ReplyDelete
  8. Bestnya... sia masih belum dpt jumpa dgn kwn2 lama lagi..uhuhu..masa nda mengizinkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ratu hatiku - ada juga rezeki tu mo jumpa....yg penting masi juga berkontek2 bah kan...

      Delete
  9. Bestnya dpt reunion. Last saya reunion ngan kawan2 skolah thn 2008 dulu.

    ReplyDelete
  10. Wahh... best nya jumpa geng2 lama ni.. seronok kan Mia.. byk cerita boleh dikongsi...:)

    ReplyDelete
  11. salam kenal,

    bestnyer dapat reunion gini kan... x ramai pon x per janji dapat kongsi cerita lama2... hehe

    ReplyDelete
  12. Kay - ya bah cath....nda bpa siok bah tida ko....huhu....nanti sya balik KM kita minta belanja si Teng....makan2...hehe

    Fiza - memang best sebab tu setiap tahun kami buat.....

    atie - best bah.....nda cukup satu hari klu bercerita2

    maszmadi - salam kenal....:D

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!