Wednesday, December 12, 2012

Wordless Wednesday # 15

Assalamualaikum*
Jom breakfast di pagi 12.12.12
*
*
*
*

14 comments:

  1. oh saya mahu itu teh madras..yummy!

    ReplyDelete
  2. sedapnya..smpai berkerlip makanan tu

    ReplyDelete
  3. salam rabu..sedapnya brekfes..jmputla follow kmbali :)

    ReplyDelete
  4. sedap nya lah bah breakfeast Mia tu..hehe..
    Lapar tgk.. :)

    ReplyDelete
  5. Huhu..sedap oo..minta sikit..heheh

    ReplyDelete
  6. Arghhhh...lapar balik nih ☺☺

    Air apa yg 3 layer tu mia. Mcm sedap jer.

    ReplyDelete
  7. Wah..bling bling gambarnya..hihihi

    ReplyDelete
  8. Kay - teh madras !! terbaik !! hehe

    mamawaiz - kerlipan untuk menampakkan kesedapan makanan tu...hehe

    Anum - memang kenyang gila ni...

    QA - sedap.....dah follow

    atie - memang sedap...hehe :D

    Sue - sedap !!

    Jue - boleh bah kalau ko...hehe

    Norhaizan - mmg tak makan lunch dah...makan kuih ja ni...

    Fiza - kat sabah orang sebut teh madras...memang sedap...cantik kan layer dia, macam sayang pula nak kacau...hehe

    Rafhani - bling2 = sedap...hehe

    ReplyDelete
  9. teh madras? napa kunun sy nda tau tu teh tu aa?? hihihih... tp setiap kali blk kk, misti order teh-c-ping! cini kl teda teh-c-ping. uhhuhuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just - sya pun br tahu ada teh madras tu....dia guna susu cair ganti itu susu pekat....tp yg jd layer mcm gitu tu sya tidak tahu pula...hehe

      Delete

Komen seikhlas hati ... Thanks!