Wednesday, December 19, 2012

Wordless Wednesday # 16 - Groupon

Assalamualaikum....

Pernah membeli belah di Groupon ? saya pernah jenguk2 ja, tapi belum pernah beli lagi.....voucher Groupon yang bawah ni kawan yang bagi....dia bermurah hati belanja saya makan Steamboat Buffet Dinner di Gaya Centre Hotel.....mudah2an murahlah rezeki kawan saya seorang tu....




Makan memang sedap dan best tambah2 lagi yang FOC.....hehe

8 comments:

  1. wahh...best nya.. boleh makan sedap2..hehe :)

    ReplyDelete
  2. sy selalu beli photobook dr groupon. heheh..

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnya ada org belanja. Merah rezeki ☺☺

    Tak pernah beli pon.

    ReplyDelete
  4. Xpernah beli tp selalu masuk tengok2...hihi

    ReplyDelete
  5. Siok nya..Mcm mana steambot dia ok kah...? :-)

    ReplyDelete
  6. setakat ni pernah beli lah sekali groupon tu tp guna yg ikut kwn punya selalu..:)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!