Friday, January 4, 2013

BE untuk 2013

Assalamualaikum
Bulan Oktober tahun lalu, Nuffnang mula percaya dengan blog yang tidak seberapa ni dengan memberikan BE pertama kepada saya....merasa juga akhirnya BE....selalu baca post kawan2 yang telah menerima hasil daripada BE2 mereka.....bermula dengan 1 BE, BE yang lain terus menyinggah ke blog ni.....gembira sangat, rezeki kan....cuma hasilnya ciput jek sebab Unique Visit belum memberangsangkan lagi.....tapi takpalah kan....sikit2 lama2 jadi bukit kan.....dan permulaan tahun 2013 ni ada dua BE lagi sedang 'menari2' di blog ni.....harap lama sikitlah dia 'melekat' kali ni....
 Mungkin saya belum layak lagi untuk memberi tips tapi sekadar berkongsi apa yang saya buat untuk dapatkan BE ni :-

  • kalau boleh update blog hari2 untuk naikkan traffic.
  • Rajin buat blogwalking.
  • Letak iklan Nuffnang kat tempat yang betul - atas, tepi, bawah....
  • Update survey dalam account Nuffnang tu..
  • dan hantar ticket ke Nuffnang....tanyalah apa2 yang patut kat Nuffnang tu...mesti dorang reply dan mungkin tak lama selepas tu mesti ada BE...insyallah (ikut rezeki masing2 kan :D)
OK tu je.....Happy Blogging !!!!!

18 comments:

  1. sama la kita...nuffnang masih percaya bg iklan kat blog..best...

    ReplyDelete
  2. haah la beb.. ramai je yg dok wat n3 pasal BE dari nanang. tahun baru ni nanang baik hati sangat

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Ramai yg dapat BE. Saya juga yg tak der...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. tahniah..sy pun sdg usaha ke arah itu..hihi...mau lebih smngat update blog

    ReplyDelete
  5. tahniah mia. so keep on blogging :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki...tahniah

    ReplyDelete
  7. salam kenal..follow blog ni..

    tahniah dapat BE..saya masih merangkak lagi..huhu..sedih

    ReplyDelete
  8. Kakak ni jenis kalau cuti blog pun cuti sebab itulah tak apply pun nuffnang nie..

    ReplyDelete
  9. tahniah..tapi akak tak reti nak komen pasal nuff ni,,,masih tak paham hingga kini..just org letak akakpun letak huhu

    ReplyDelete
  10. oh,kena htr ticket ye,mia..nanti nk cubala :)

    ReplyDelete
  11. owh kena hantar tiket , boleh cuba la nanti (",)

    ReplyDelete
  12. salam persahabatan...follow dan komentar sukses, ditunggu follow dan komentar baliknya ya...doa saya, semoga sukses selalu...aamiin

    http://jagadkawula.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...nice n3 ni...:)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!