Tuesday, January 22, 2013

Gambar Lama

Assalamualaikum
Tengah bongkar2 post2 yang dulu2 tiba-tiba ternampak pulak gambar ni....betul2 nostalgik mengamit memori.......
UMS 1999-2002

Ni gambar feveret ni.....pose ala ala model henpon gitu...padahal henpon jenis yang baling anjing terus mati .... 2 orang blogger di situ... si Kay Masingan dan Nancy....si Uzoeiy pernah ada blog tapi dia x aktif dah, bzzzz...biasalah lecturer kan....hehe


Ni gambar lepas abis tutorial...muka tensen...nampak ke kesliman saya dulu...masih muda remaja kan...masa ni tak pakai spek lagi....mata masi muda....sekarang dah rabun...mata dah tua....hehehe

Note : Gambar agak kabur sebab scanned kan....dulu mana ada memory card...ni gambar filem Konica gulung 24 katik cuci di kedai apek.... :P 

15 comments:

  1. tengah cuba mencari mana satu Mia...heee...

    ReplyDelete
  2. hahahah.. mmg sgt ter-flash back kalau tgk gmbr2 lama ni. salah satu misi balik kk nnt mau kurik2 lg gmbr2 lama.. mau kasi scan.. :)

    ReplyDelete
  3. Mmg banyak kenangan tu klu gambar lama2.. heheh

    ReplyDelete
  4. Mesti bangga dpt pakai HP masa tu kan ☺☺

    ReplyDelete
  5. mmg seronok mengimbau gambar lama..penuh dgn nostalgia..

    ReplyDelete
  6. hehehe memang seronok tengok gambar2 lama, pastu mula la terbuai dengan kisah dolu2

    ReplyDelete
  7. hahha... slim2 lagi kan time ni Mia..biasa lah zaman dulu2 semua msh blm canggih.. tangkap2 gambar pastu pigi cuci..hehe;)

    ReplyDelete
  8. yg mana satu ko Mia? Nda kenal.... mst slim masa tu kan :p

    ReplyDelete
  9. dok carik mana satu akak.. sbb kabur sangat.

    cuci kedai apek tu tak menahan..hihi
    4 5 hari baru siap kan ;D

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!