Thursday, January 31, 2013

Hujung bulan dah....

Assalamualaikum...
Tak sedar hari ni dah masuk hujung bulan Jan kan.....cepat jak masa berlalu....tambah lagi satu garisan bawah mata (lepas ni terpaksa merajinkan diri suda minum kolagen dan vitamin C hehe, bukan tak terima hakikat tapi takut umur tak seiring dengan rupa gitu kuang kuang kuang)...
Sebulan ni apa dah korang buat....sapa2 yang tanam azam tu dah mulakan ke ?? saya ?? malas suda mo berazam2...takut tak tercapai...kecewa pulak nanti.....tapikan satu urusan dah selesai untuk permulaan tahun 2013 ni......alhamdulillah (sila sebut ala2 Nasir Bilal Khan) actually belum complete sepenuhnya, 90% dah siap tinggal 10% tu lagi nak tunggu....ingat kan hari tu dah saya dan hubby dah meninjau2 'kedai alat pengangkutan' tu......semuanya dah urus, dah bagi autograph dengan pihak yang sepatutnya....sekarang nak tunggu kapal berlabuh dari tanah besar sahaja....(ceehhh ayat penuh dengan maksud tersirat, malu nak bagitahu secara terang-terangan, jadi pandai-pandailah korang teka sendiri :P)
Tapi sedih juga sebab ada 'benda' yang kena dilepaskan dan diganti...dekat 7 tahun 'dia' berkhidmat dengan keluarga ni...seumur dengan si Shumi..sob sob sob sedihnya....penuh dengan sentimentel value tu.....7 tahun berkhidmat, 'dia' jarang menyusahkan puannya ni....harap2 penggantinya ni sama dengan 'dia'......
Oklah tu jak.....banyak benar ayat tersirat nanti pening pulak membacanya.....sapa2 yang tinggal kat KL, Putrajaya dan Labuan tu, selamat hari wilayah...cuti lagi esok (ada nada jelesss)

Note : Terima kasihlah kepada pengomen2 yang beri idea dalam post "lutut terkehel" tu...keperihatinan kengkawan amat2 saya hargai......(^____^)

10 comments:

  1. apa tuh?haha....kereta?ok esk kami cuti..haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah..nak dpt keta baru yer...sedih gak kan kena berpisan ngan yg lama..

    ReplyDelete
  3. wah nissan almera on the way to the owner o kan mia..hehe

    ReplyDelete
  4. kejap je kan..

    adakah nissan almera menjadi pilihan ;)

    ReplyDelete
  5. hehhee...ni mesti beli kereta baru ni kan Mia.. so beli Almera kah vios?? hehe..:)

    ReplyDelete
  6. Beli keta baru eh..... jangan lupa bawak OKje jalan2 nak jugak cium bau harum kereta baru keluar hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!