Tuesday, January 29, 2013

Instagram bibir oren

Assalamualaikum

Semalam tengah check2 keywords untuk carian blog ni.....tiba2 ternampak keyword yang paling atas tu......INstagRam biBir oReN......macam nak terketawa pun ada.....ada juga rupanya orang mencari foto bibir oren di instagram......ni sebab saya post gambar bibir 'seksi' dalam post Melaram Di Instagram hari tu.....





Bibir oren anak beranak......kah kah kah....

16 comments:

  1. Hheheh..jadi femes ngan bibir oren pulak la yer..:)

    ReplyDelete
  2. tak pernah cuba , rasa mcm nak belikan utk wify sy..

    ReplyDelete
  3. Waa..nampak menyerlah color dia..heheh

    ReplyDelete
  4. Hehhehehhe.... Lepas ni kena letak bibir merah pulaklah kak.... =D

    ReplyDelete
  5. hehehe...comel+ seksi bah Mia bibir oren..:)

    ReplyDelete
  6. Kerana bibir oren dah jadi glamour ye Mia:)

    ReplyDelete
  7. Mcm mcm betullah diorg ni.Aku pon selalu jumpa keyword pelik pelik,camne boleh terbabas masuk blog tak tahulah.hehehehe

    ReplyDelete
  8. hahaha...klaka la keyword yg dorg cari tuh

    ReplyDelete
  9. hihihi..mmg kena la dgn keyword tu..

    ReplyDelete
  10. hihihi..mmg kena la dgn keyword tu..

    ReplyDelete
  11. he he he...bibir oren... tetiba teringat pulak lama x pakai lipstick orangy colour...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!