Thursday, January 17, 2013

'Melaram' di Instagram

 Assalamualaikum
 Minggu ni tak sempat nak post n3 panjang2 sebab line di rumah tak berapa nak bagus....tak dapat nak connect internet langsung....tapi DiGi dah sms awal2 bagitahu dorang ada buat kerja2 penaiktarafan di area kami tinggal tu sampai awal Februari.....tu yang terpaksa update blog dengan kelam kabut di opis jak.....so hari ni layan jak photo2 yang pernah saya upload di instagram @miakassim




Sempat lagi snap gambar dicermin sambil dukung anak.......

Ni Umi dan 2 anak terunanya....



Jangan terpedaya dengan bibir yang 'seksi' itu...Instagram semata2...hehe




Anak-anak Umi.....Orang selalu tersilap dengan Shumi dan Shamzi ni...kata dorang kembar padahal adik dan abang beza 2 tahun....Damia dalam gambar ni umur dia 11 bulan....rambut fesyen antena radio....hehehe

P/S : sapa2 nak tengok gambar lagi, boleh follow saya di instagram @miakassim (wah sempat promote lagi cam budget artis....hehehe)

16 comments:

  1. damia punya ikatan rambut memang mcm antena radio. Tapi dulu saya time kecil ikatan rambut fesyen pokok kelapa. Tegak atas kepala. Hehe. Darjah 1 time itu.

    ReplyDelete
  2. comel2 semua nya...cute!..
    bibir oren mmg seksi..haha..:)

    ReplyDelete
  3. hihi...rjin akak upload gmbr kt instagram...cumil gmbr2 tu :)

    ReplyDelete
  4. Bila rasa rindu anak masa kerja dah senang nak tengok..

    ReplyDelete
  5. Sumanya comel² termasuklah mak nya skalli ☺☺

    Tak der instagram lah.

    ReplyDelete
  6. cute..dah 3 iyer..besh lh..
    mlm kang dya follower awk iyer..
    ig dya : mshazadoes

    ReplyDelete
  7. haha sexy bibir ank dara ngn mama dia hehe

    ReplyDelete
  8. yg starring dua org tu mmg sama muka. yg girl comel! semua mata bulat2. hehehe... bila la mau ada insta ni. :(

    ReplyDelete
  9. comel... ^_^... I'll follow you dear thru Instagram... nanti boleh layanz gambar2 lagi kat situ... heee...

    ReplyDelete
  10. Comelnya si Damia... geram sia tinguk pipinya :D

    ReplyDelete
  11. comey semuanya anak2 mia nie..pandai bergambar... instagram takdel la...

    ReplyDelete
  12. cutenya anak2 mia...:) mcm ibunya juga..hehe

    ReplyDelete
  13. amboii licinnya kulit mama budak2 tu :)

    ReplyDelete
  14. ala comelnye kak ! eh kalau tak kerana instagram pun , mmg dah seksi ! hihik

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!