Saturday, January 12, 2013

Nuffnang

Assalamualaikum
Kelmarin tengah cek acc Nuffnang terkejut sebab amount dalam dia dah berkurang......saya tak puas hati, mungkin ada masalah dengan line ke apa, log out sekejap dan log in balik.....masih lagi jumlah yang sama....dah kurang.... :-( sedihlah pulak nengok sebab sebelumnya dah happy sangat sebab hasil iklan Nutrilite Amway sangat memberangsangkan bagi blog yang suam2 kuku ni saja :D....takpalah mungkin bukan rezeki saya, agaknya Nuffnang tersilap  kira......(pikir positif jak).......tapi semalam bila baca blog Fiza, dia pun ada masalah yang sama, begitu juga blogger intanberlian pun camtu.....tapi amount dah kembali kepada yang sebelumnya semalam, Nuffnang dah selesaikan masalah teknikal dorang.....syukur alhamdulillah....yalah sebenarnya amount dalam acc Nuffnang saya tu sikit lagi dah boleh cash out.....hehe ni pun setelah saya start berblog kembali secara serius (ayat.....cam skema tul) pada bulan October tahun lalu.....ambil masa 4 bulan nak kumpul amount tu....
Thank you Nuffnang

 TAPI tujuan utama saya berblog ni bukannya sebenarnya nak dapatkan pendapatan dari si Nuffnang tu semata-mata......sebab saya memang minat.....minat tulis2 cerita, nak kongsi2 dengan rakan2......saya ni actually suka nak karang2 cerita, cam cerpen tu ke, novel ke....tapi macam bakat tak berapa nak ada.....jadi adanya blog ni dapatlah juga saya lepaskan gian nak tulis2 cerita ceriti tu.....:P sambil2 tu paling best ada yang baca post2 yang saya publishkan tu.....dan paling suka bila ada orang komen cerita saya......terima kasih kepada pengomen2 saya yang the best AnumKayMazlizaAtieSueFiza dan lain2......korang semua memang the Best !!!!!

Ok tu ja.......Happy Blogging !!! 
 

25 comments:

  1. kalau dah ttp rezki kita..akan dpt jgk...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.. Salam perkenalan :)

    Ros singgah sini.

    Nasib baik jumlahnya kembali pada yang asal ye..

    ReplyDelete
  3. Nuffnang pun tersilap juga mia macam blogspot kadang kan buat kita pening kepala..

    ReplyDelete
  4. salam..saya join nuff sejak 2008 tp duit ada rm15 je dlm tu..ntah bila la buleh cash out...

    ReplyDelete
  5. wahh tp best la dapat duit tp sy ada dgr nk buat iklan nuffnag ni kna pilih dia punya kategori..tkot nanti ada iklan arak huhu..tkot nk ltk..budak baru...cetek lg ilmu didada..btol ke cita 2?

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..ada juga rezeki dr Nuffnang ni utk anak2 bah.. walau pun tak byk ada juga rezeki kan Mia..
    suka dtg sini.. cerita2 Mia simple tp padat..senang mo paham..hehe..
    Teruskan ber blog...:)

    ReplyDelete
  7. @Daddy Zuki: takpa.....sikit2 lama2 jadi bukit..... (^_^)

    ReplyDelete
  8. @bicara harianku: Memang ada pilih kategori iklan tu...masa kita update survey di Nuffnang, kita cuma klik NO untuk iklan camtu....(^_^)

    ReplyDelete
  9. @aTieYusof Family: Rezeki anak kan Atie....Mekasih sebab suka baca cerita ceriti saya....hehe

    ReplyDelete
  10. dah rezeki takkan ke mana..

    pssstt: lama daa akak follow blog ni, just silent reader jer..

    ReplyDelete
  11. @umialya: ya lah...kak, baru perasan akak ada dua blog kan....hehehe

    ReplyDelete
  12. hehehe..bah mia buat lah cerpen di blog..mesti best tu..

    ReplyDelete
  13. @Kay Masingan: nda lah pulak pandai cath....kekurangan bakat....hehe

    ReplyDelete
  14. kalau dh rezeki x kemana kan?

    ReplyDelete
  15. salam mia..naseb dah kembali kepada asal...happy blogging juga!:)

    ReplyDelete
  16. ada rezeki nnti mesti nuff bg BE banyak2 lagi..

    ReplyDelete
  17. wah..hebat tu...4 blh dah hampir blh cash out..sy punya dah hampir sthn bru 3 hengget..huhu

    ReplyDelete
  18. wah..hebat tu...4 blh dah hampir blh cash out..sy punya dah hampir sthn bru 3 hengget..huhu

    ReplyDelete
  19. hehe..betul kak..saya pun berblog suka-suka. kalau nuffnang tu, kalau ada alhamdulillah..Saya pun lagi sikit nak cash out..tapi CPUV terbaru tak dapat lagi untuk tahun ini..mungkin sebab tukar ke domain baru kot. Dah melepas. ^__^

    ReplyDelete
  20. kesiannya..
    napa jadi cam tu, sabar la yer

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!