Monday, February 11, 2013

Ada orang baca ke ?

Assalamualaikum

Tak tahu masih ada orang menghadap laptop ke malam2 macam ni....tak pernah rasanya post n3 jam macam ni, hari ni tetiba nak update jam 10.30 malam......takda orang baca belakang kira walaupun rasanya saya macam syok sendiri hehe...

Hari tu dah post tentang tempat yang dah di book tu....dan hari ni saya se famili pun pegilah check in tempat ni.....tempat dia ok ok lah....segmentasi pasaran lebih kepada pelancong luar rasanya....sebab kedudukan barang2 dalam bilik semuanya tinggi2....hubby yang komplen, cermin kat bilik mandi tinggi sangat....rasanya orang putih jak boleh tengo muka dorang kat cermin tu.....

Ok...cerita selanjutnya tentang tempat ni nanti akan di postkan.....sebab belum habis round lagi......ni jak foto yang sempat di snap hari ni....



Ok....tu jak....selamat malam !!

22 comments:

  1. hehe..saya baca kak. cantiknya, dekat mana tu. Seronok dapat bercuti satu family.

    ReplyDelete
  2. Amboi cantiknya....kat mana tu?

    ReplyDelete
  3. saya baca awak... ^_^... cantiknya tempat tu... wah pegi cuti2 ek? bestnya...

    ReplyDelete
  4. jgn risau, akak baca.. cantiknya.. kt mana ni?

    ReplyDelete
  5. ahhaha funny. saya baca time2 ni :p

    ReplyDelete
  6. cantek tempatnye..nak tunggu next entry..

    ReplyDelete
  7. @Nurul Aini: mmg best cuti2 dgn family ni....tempat ni dekat jak dgn area kk....

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ...selamat bercuti, baru sempat nak ke sini pagi2 ni..., semalam pcl ke KK jugak tapi bukn KK Sabah ...Kuala Kangsar, Perak jak..

    ReplyDelete
  9. saya tengok dari jalan ja selalu ni tempat mia. nanti lain kali mau cuba cubuk2 masuk lah..hehe

    ReplyDelete
  10. Byk tempat kat Sabah yg cantik yer?Pernah pergi sekali jer,tu pun sbb ada function company.huhuhuhu.Belum sempat nk explore.Ntt boleh cadangkan mana tempat yg best yer,mana tau ada rezeki nk sampai sana.

    ReplyDelete
  11. @Farah Waheda Wahid: ha'ah cuti tpt dekat jak dgn area kk ni....

    ReplyDelete
  12. @[PCL]: walaikumsalam.....sama jugalah kk....hehe

    ReplyDelete
  13. @Kay Masingan: bah cath....cubuk2 terus check in....hehe

    ReplyDelete
  14. @Rafhani: mmg byk...saya sendiri pun belum abis round....

    ReplyDelete
  15. mcm best..lama nda bawa anak2 bercuti

    ReplyDelete
  16. mcm best..lama nda bawa anak2 bercuti

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!