Saturday, February 16, 2013

Keywords pelik lagi

Assalamualaikum

Hari tu blog ni dah ada keyword yang lucu, instagram bibir oren =P .....semalam nak tengok lagi keyword carian blog ni....sekali jumpa yang di bawah ni


























Bila masa pulak saya buat entri tentang orang mandi ni......tiada faedahnya buat entri pasal orang mandi...huhu.....tapi mungkin keyword ni ada kaitan dengan post dorang Shumi dan Shamzi mandi di kolam Sea Side Travellers Inn tu agaknya.....

Nampak banyak keyword Nissan Almera tu kan.....tak sangka ramai orang baca entri yang saya post bulan december tahun lalu.....


















Cuba taip keyword tu dalam carian Google, memang betul blog ni tersenarai dalam carian utama untuk cerita Nissan Almera... (^_^) Terima kasih untuk mereka yang sudi berkunjung ke blog ni......sayang korang !!!!

19 comments:

  1. Salam Mia..Rasa berbaloi kan tulis entri yg menjadi carian ramai...kalau saya mesti senyum je:))

    ReplyDelete
  2. keyword pelik yg ada kat carian blog cikgu ni plak 'cium ketiak cikgu'...agaknya ada tulisan cikgu yg tertulis basah ketiak kot hohoho

    ReplyDelete
  3. @Fadilah Aziz: ha'ah....rasa bersemangat lg nak berblog.. :-)

    ReplyDelete
  4. @CeqGu: hahaha lucu juga tu keyword cium ketiak cikgu....

    ReplyDelete
  5. syabas2....elok tuh tulis byk2 entri tuk SEO kurang2 ttp ade visitor yg mecari info...biasanya yg tak berkait yg entri kita pun leh jd carian jgk kan.hanya kerana patah perkataan yg sama..:)

    ReplyDelete
  6. keyword yang betul dalam tajuk artikel sememangnya memberi impak yang baik!!!

    ReplyDelete
  7. nissan almera tu mmg tgh panas skrg ni, no wonder banyak hit.

    ReplyDelete
  8. @ummuaidan: Kadang2 memang jadi camtu tapi orang akan tetapi masuk juga ke blog kita wlu pun bukan cerita tu sebenarnya yang hendak dicari :D

    ReplyDelete
  9. @the malay male: Taip entri tu pun sebab kira2 nak 'sambar' satu keta tu...hehe

    ReplyDelete
  10. Best bah klu guna key word yang betul kan? Tahniah Mia.. Tengah belajar2 juga ni..:)

    ReplyDelete
  11. @aTieYusof Family: Sama-samalah bah konon tu kita belajar.....hehe

    ReplyDelete
  12. uishh sepa bah tu mau ninguk orang mandi. hahaha mulau.

    ReplyDelete
  13. @Nastyna: Hahaha.....uina boleh tahan ko punya slang sabah...... :D

    ReplyDelete
  14. Hehe tak sia sia ye Mia....dah sampai ke keta tu?

    ReplyDelete
  15. Kahkahkah...ko ada tgk org mandi ker nok ☺☺

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!