Saturday, February 16, 2013

Worldsofcolours: Seaside Travellers Inn

Assalamualaikum

Jika ingin melihat foto pemandangan di Sea Side Travellers Inn, jangan segan dan malu sudi-sudikanlan berkunjung ke Worldsofcolours atau boleh saja tekan link yang ada di bawah ni....  ( jangan lupa tinggalkan komen, kritikan yang membina juga amat dialu-alukan ). Kepada peminat-peminat fotografi, saya rasa tempat ni sesuai untuk mereka merakam gambar pemandangan yang indah dan luar biasa.....memang berbaloi.....
*
*
*
*
*

Worldsofcolours: Seaside Travellers Inn: Assalamualaikum Foto diambil semasa menginap di tempat ni....ada yang diambil ketika senja, ada juga di waktu subuh....melihat kepada p...

13 comments:

  1. Wow! mmg cantik2 bah view di sana tu kan.. nyaman jak rasa..mendamai kan:)

    ReplyDelete
  2. @aTieYusof Family: Betul tu Atie, damai dan tenang...sesuai untuk rehatkan diri dan otak....hehe

    ReplyDelete
  3. suka la tgk gambar last tu...siap nampak awan kat permukaan air

    ReplyDelete
  4. Cantekkkknya mia. Insyaallah satu hari nnti akan ke sana :)

    ReplyDelete
  5. Betullah Mia...mmg pamdai mia snap gambar...cantik

    ReplyDelete
  6. @hainom OKje: bukan sayalah...itu semua kredit tuk hubby...suka ambik gambar juga tp jarang snap..hehe tq sudi tengo...

    ReplyDelete
  7. Wahhh cantik cantik. Bila la nak sampai ke mana tu...

    ReplyDelete
  8. @Ibu Lala: insya Allah ada rezeki bolehlah ke sini :-)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!