Thursday, March 21, 2013

-------------------

Assalamualaikum

Hari ni sampai awal pegi opis.....Shumi dan Shamzi tak liat bangun cam kebiasaannya....selalunya masa bangun pagi cam orang bergaduh saja..............*apa lagi nak tulis ni....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunyi....
|
|
|
|
|
|
|
-----Bunyi cengkerik-----

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Otak tiba2 jammed pagi ni ..... tiada idea nak tulis sampai tajuk pun tak tahu nak letak apa......bayangkan dan layan jak lah bunyi cengkerik tu...best apa......hehe




Note : Bunyi cengkerik diinspirasikan oleh Ibu Garang ......Sumber foto dari Encik Google

17 comments:

  1. Hahaha.. Ada jugak lah idea mo tulis ini Mia..:)

    ReplyDelete
  2. bagi sesiapa yg duduk rumah kampung atau berdekatan dgn hutan, mmg best sgt. sbb ade dengar bunyi unggas rimba dan cengkerik. syok tido!

    ReplyDelete
  3. Alamak dah lama tak dengar bunyi cengkerik...
    Heheheheh..
    Lupa dah macam mana..

    ReplyDelete
  4. Heheheh..sunyi sampai kesini bnyi cengkeriknyer...:)

    ReplyDelete
  5. senyi nya..sampai cengkerek pun tak ber bunyi heeee

    ReplyDelete
  6. KAT SINI RIUH RENDAH..X LEH BYGKAN BUNYI CENGKERIK..HUHU

    ReplyDelete
  7. Jap...tgh membayangkan bunyi cengkerik. Dah lama wei tak dgr bunyi ni.

    Otak jammed napa nok? Meh tweet aku, hilangkan jammed tu...ahaks...

    ReplyDelete
  8. Sampai gitu sekali,hahahaha.Takpe,petang sket idea mencurah curah,hihihihihi

    ReplyDelete
  9. jeng jeng jeng...jap lagi muncul la idea tu...

    ReplyDelete
  10. haha..saya pun kadang teda idea mau menulis blog..nasib jg akhir2 ni sya rajin baking.. itu la bikin isi blog haha

    ReplyDelete
  11. Umah umi cikgu pg2 dah bunyi segala mcm kenderaan.maklum ler umah tepi jalan raya hehe

    ReplyDelete
  12. takder idea pun still kreatif D:D

    ReplyDelete
  13. haha...ada masanya mmg tak de idea..

    ReplyDelete
  14. Sampai camtu sekali. Sy pun x de idea nak update entri.

    ReplyDelete
  15. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!