Monday, March 11, 2013

Membuka pintu rezeki

Assalamualaikum


Selamat hari isnin dan mulakan hari bekerja anda dengan bismillah....mudah2an kerja menjadi berkat....Mo kongsi '8 cara membuka pintu rezeki' :-

1. Jangan menderhaka dengan kedua ibu bapa.
2. Jangan bergaduh dengan saudara mara.
3. Tidak akan papa kedana bila menunaikan haji.
4. Sentiasa menunaikan sembahyang sunat dhuha.
5. Jangan tidur selepas solat subuh.
6. Selalu baca doa Al-Waqiah.
7. Rezeki ada dalam perkahwinan.
8. Rezeki ada pada anak-anak.


Sama-sama kita amalkan.....insyaAllah rezeki bertambah (^_^).....Tak mo malas-malas di hari isnin....

21 comments:

  1. tk atas pengkongsian, Insha allah akan diamalkan

    ReplyDelete
  2. Salam , pagi Isnin Mia...pcl tengah rajin godek sini nih...giliran blog mia hari ini tau !

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing. moga2 sentiasa dimurahkan rezeki. amin

    ReplyDelete
  4. salam mia..rezki Allah dah ttpkan kan..cuma manuisa jer kena ghajin usaha n jgn malas2..barulah dpt rezekina th..:)

    ReplyDelete
  5. TQ sharing Mia..
    moga kita semua dimurah kan rezeki...amin!;)

    ReplyDelete
  6. Nice sharing...
    Selamat berhari isnin kak... =D

    ReplyDelete
  7. salam isnin.... salam kenal ya... baru first time terjah blog ni dari blog pcl..

    ReplyDelete
  8. 7 dan 8 tu best di dengar..heheh

    ReplyDelete
  9. Selamat hari isnin kak mia.. :) Nice sharing sis...May Allah bless u... :)

    ReplyDelete
  10. Kalau dapat amalkan sebahagian pun dah bersyukur...

    ReplyDelete
  11. Insya Allah... sama2 kita amalkan.

    ReplyDelete
  12. Jom amalkan. Smoga rejeki makin bertambah...in sha allah.

    ReplyDelete
  13. Ni kiranya macam booster utk bekerja di hari isnin yg blues ye Mia..hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!