Wednesday, April 10, 2013

BE.....masyyukkk

Assalamualaikum

Post n3 sekali sehari saja...pengunjung pun cam malu-malu jak nak jengah blog ni....huhu...datang jak, owner blog ni tak makan orang....hahaha
Semalam cek account Nuffnang terkezut juga sebab ada 2 BE baru yang masuk untuk bulan April ni + BE bulan Mac yang masih 'melekat'......Syukur alhamdulillah.....rezeki kan.....




Buat pembaca setia (adakah?) blog ni di ucapkan ribuan terima kasih......sayang korang semua....dan untuk en.Nuffnang thanks bagi BE ni semua, lain kali boleh tambah lagi...dialu-alukan...hehe



Note : Mood hepi tapi ada sedikit 'mendung' (-__-)


27 comments:

  1. wah bestnya...masyukkkk tahniah yaaa..:))

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya...meh belanja kami semua meh..hehehe..camaner nak dpt CPUV yer..main klick2 jer skit jr dpt..:)

    ReplyDelete
  3. wahhh..sekali 4 tu!
    saya punya ada 2 BE je.
    tp syukur alhamdulillah. sikit2 lama2 jadi bukit

    ReplyDelete
  4. waa.. best nya ko dpt BE...Klu sa..jrg oo dpt..knp tu arr..heheh

    ReplyDelete
  5. Wah! best nya Mia...rezeki bah ini..
    Jangan lama "mendung2"...bersinar lah kembali mentari..hehe:)

    ReplyDelete
  6. bestnya.....
    Ada jugaklah lekat...

    ReplyDelete
  7. Perghhhh...berderet tu. Masyukkkkk $$$

    Mendung napa ni, cer citer ☺☺

    ReplyDelete
  8. Rezeki dtg tanpa diundang ni Mia. Syukurlah dan harap biarlah lama-lama kan:)

    ReplyDelete
  9. Saya mmg x de BE BE ni. Sabor je lah.

    ReplyDelete
  10. wah masyukkkkkkk . syukur alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  11. wowwwwwwwwwwwww tahniah, tahniah, tahniah, masyuk tu

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..tu la rezeki namanya

    ReplyDelete
  13. tahniah... rezeki murah. byk lagi yg ongoing tu

    ReplyDelete
  14. mmg masyuk...sampai 5..aku dapat jak bulan lepas..bulan ni belum lagi dapat

    ReplyDelete
  15. WOW..BANYAK NYA..MMG MASYUKKKKK :)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!