Thursday, April 25, 2013

Hero kecil


Assalamualaikum


 
Hari ni tidak berapa sihat......mukus dari hidung asyik nak meleleh jak, nak taip panjang2 pun tak selesa......Jadi layan jak lah foto hero-hero kecil ku yang berdua ni yek.....





 





 


 




Kalau di suruh eksen gambar, memang satu kepala..... (^_^)





opppss yang ni bukan hero tapi putri ku yang seorang sedang bercanda di tepian pantai katanya......

20 comments:

  1. cantiknyaaa pic yang ketiga tuuu. :)

    ReplyDelete
  2. senang kalo suru bergambar dorng ni kan mia..:)

    ReplyDelete
  3. Kakak lebih suka lihat gambar-gambar anak-anak macam ini Mia. Macam jadi terapi pagi - mood jadi baik tau kakak bila tengok gambar budak-budak comel:) suka..

    ReplyDelete
  4. Akrab betul kan hero yg berdua tu..yg heroin pun pandai jgk bergajay didepan camera...heheh

    ReplyDelete
  5. ada2 saja mimik muka putri ko kan.. kiut! hehehee

    ReplyDelete
  6. Hero2 kecil yang hensem...
    Putri bercanda di tepian pantai ya.. kena tinggal sama abg2 kah ni?? :)

    ReplyDelete
  7. as salam..BW...hehehe..same tajuk n3... even content berbeza..nice pic...

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sembuh..andu bah cute2 anakmu..done klik2

    ReplyDelete
  9. Seronokkan tengok mereka semakin membesar..... sat lagi dah jadi anak bujang dan anak dara!

    ReplyDelete
  10. cantiknya ...kat mana tu? teringat pulak resort kat kundasang tengok gambar2 ni :)

    ReplyDelete
  11. Nice photo kak....
    AJ sukalah tengok gambar2 kat blog akak... =D

    ReplyDelete
  12. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. hero hero yang handsome... eeiii Damia suka benor tunjuk gigi kakak tua tinggal dua dia tu yer. geram tul nengok.

    ReplyDelete
  14. Hero hero yang comel. Moga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!