Monday, April 29, 2013

'Model' Kipas Angin

Assalamualaikum

Hari isnin merupakan hari yang bz dan malas so update pun dengan secepat dan seringkas mungkin.....hehehe alasan semata-mata

Hari jumaat tu kami pegi mencari kain untuk baju melayu hubby dan anak2....untuk raya katanya, harus bersiap sedia gitu.....cehh sibuk nak cari kain, puasa 2 bulan lagi pun bukan apa takut tempahan tutup....hubby ni payah sikit nak cari baju melayu yang ready made tu, baju muat tapi seluar tak masuk pulak, paham2 ja lah dia termasuk golongan lelaki yang berperut comel....kih kih kih

Aku sibuk cari kain dan kaler baju...tengo apa yang di buat oleh Damia dan babanya......





 



Keterujaan melampau bila berdepan dengan kipas angin saiz gergasi tu.....feeling jadi model kipas angin lah konon tu....

14 comments:

  1. Salam mia...
    wah bagus cepat2 buat persediaan utk raya kan..nanti takderlah berebut2 ngan orng lain lak last minute..
    suka btul damia dpt main ngan kipas kan..:)

    ReplyDelete
  2. jgn kata anak mu, aku pun suker dok depan kipas jayen tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Comel senyuman damia hehhe wahhh bgus cari awal2...

    ReplyDelete
  4. hehehe..comel betul damia ni.
    sama lah ngan bambam saya tu kalau nampak kipas, siap buat mcm2 bunyi lagi. kihkih

    ReplyDelete
  5. Hihihi cute jerk...
    uwwaaa.....semua dah sibuk cr kain..sa pun nak cari jugaklah 1 mei nie..hihihi

    ReplyDelete
  6. ye la tak lama lagi dah nak ramadhan pastu raya. cikgu lum habis ganti puasa ni huhuhu

    ReplyDelete
  7. Hahaa..comel bah Damia ni..kesukaan dia kalik kena kipas angin..hehe
    kami pun blm prepare baju raya, ingat bulan 5 ni baru mo pigi cari...kena sedia awal jg..:)

    ReplyDelete
  8. Hihi... happy betul adik kena kipas. Nyaman lagi sebab dapat duduk atas perut abah dia.
    Comellah Damia ni:)

    ReplyDelete
  9. Hahahaha suka sangat dia tersengihhh.

    ReplyDelete
  10. oohhh depan kipaslah ni..... sejuk jugakkan mIa hehe...Akhirnya dapat baju tak? colour apa?

    ReplyDelete
  11. budak2 mmg suka sejuk2,kan...sekurang2nya dia tak boring menunggu mamanya shopping hehe

    ReplyDelete
  12. Budak2 memang suka kipas lah nok ☺☺

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!