Thursday, April 18, 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Assalamualaikum

Bulan ni nak join segmen simple dari blog si hazwan  ni......tak kenal ?? alaaa tuan punya blog liku-liku kehidupan tu......segmen dia amatlah mudah




Ikut ja syarat2 cam di bawah ni ;-

1. Mesti followers blog dia ( dah lama dah follow...hehe)
2. Like page facebook hazwanhairy.com
3. Like page penaja I LOVE BLOGGING
4. Letak tajuk cam di atas "SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY"
5. Tempek header cam di atas juga..
6. Kemudian linkkan entry ke post entry segmen dia....


Senang kan.....dan ada satu syarat lagi (tak tulis pun takpe kata si hazwan..hehe), buatlah cerita pasal blog ni....

Saya suka blog ni sebab tuannya amatlah ramah tamah.......tu jak yang dapat tulis dasar pemalas hehe
So apalagi, mari beramai2 join....

Tarikh tutup : 25/04/2013

10 comments:

  1. terima kasih kak sebab sudi support segmen hery ni..all the best ok ;-)

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama
    good luck
    done follow

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen mia and all the best... ^_^

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum...
    Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog Mia...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt Mia bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

    http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!