Tuesday, May 28, 2013

2 Hari di Kampung

Assalamualaikum

Jumaat lepas kami sekeluarga balik kampung....
Anak-anak dah rindu dengan atuk dan opahnya termasuklah Uminya ni...
Macam biasa share gambar yang di sempat disnap di kampung...
harap jangan boring yek.....



Konon-kononnya nak tukar karier menjadi tukang kebun yang berjaya :p



Bila benda ni berbunyi ditiup angin, rasa tenang dijiwa gitu....




Jambu kapas kami gelarkan sebab rasa dia cam makan kapas...hehe, bukan jambu air yek.....pernah makan jambu camni.....rasa manis masam dan kering.....so agak tidak mengemarinya...bagi sedekah kat burung-burung semua....

14 comments:

  1. Nyaman betul kakak tengok suasanya Mia.
    Jambu kapas tak tahulah kakak tapi kalau kakak janji buah suka aje, apa lagi kalau fresh from the farm macam ini. Nampak merah-merah tu mestilah sedap:)

    ReplyDelete
  2. Nampak nyaman dan tenang gitu kampung ko kan..kalau duduk berlama2 puntak kesah..leh makan jambu kapas tiap2 hari..:)

    ReplyDelete
  3. bestnya suasana kg....gambar pun cantik

    ReplyDelete
  4. sejuk mata memandang suasana kg

    ReplyDelete
  5. cantiknya kg mia. sejuk mata memandang view yg mcmni. saya suka!

    ReplyDelete
  6. Jambu kapas? Rasanye macam tak pernah tengok buah tu... sedap ke sis? sian saya tak pernah makan jambu kapas hu hu...

    ReplyDelete
  7. gambar cantik, guna effect ape ek? yg alat berbunyi tu pun ada gak kat kg, tak tahu nak panggil apa. :)

    ReplyDelete
  8. Memang best la kat kampung. Sy pun masih kat kpg ni. Rs malas nak balik KL
    Sudah padahal esok dah kerja.

    ReplyDelete
  9. salam mia…wah bestnye blk kg. kat sabah ke ni?

    ReplyDelete
  10. sejuk mata memandang gambar2 di atas tu Mia.. seronok bah balik kg ni..
    kami kg pun ndak seberapa sdh nampak kg...huhu")

    ReplyDelete
  11. JAmbu kapas tu ada rasa kelat2 tak? Sebab rasanya macam pernah makan something like that. Rindu nyer suasana kampung tengok all those pictures.

    ReplyDelete
  12. Jambu kapas? Tak pernah tengok dan makan ....
    Lain kali ambik gambarlah Mia

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!