Wednesday, May 1, 2013

Menghabiskan Kupon..

Assalamualaikum


Kepada semua para pekerja, selamat bercuti ye.....(^_^)

Semalam sebenarnya malas nak keluar, nak masak di rumah sahaja tapi baru teringat kupon Old Town tu belum digunakan lagi....adalah beberapa keping kupon free dan half price.....tarikh luputnya adalah semalam 30hb April.....so terasa sayang, kami sekeluarga pun pegilah keluar makan malam di Old Town....



Ini aku punya, Singapore Prawn Beehoon......Memang sedap kuahnya dan mee nya pun banyak...tapi isinya hampeh, udang ketot ada 3 ekor, kerang beberapa biji jak, fishcake ada 2 keping.....huhu



Ini hubby punya.....Mee aku tak tahu apa nama dia...ok jugalah rasa dia tapi meenya sikit jak....



Ini minuman free dan separuh harga......ice blended tu memang terbaeeekkk tapi kopinya amatlah pahit.....



Ini Damia dengan roti kawinnya......


Bil dalam RM 45.00 jak....oklah sebab selalu kami makan mesti atas RM 50.00 jadi tak sia2 jugalah kami abiskan kupon tu semalam.....

10 comments:

  1. Alhamdulillah, old town ni bole tahan gak menunya

    ReplyDelete
  2. Selmat bercuti mia...
    Sib baik ad kupon kan drp membazir dpt jugak enjoy makan2 gitu..meehon kari tuh nampak mmg sedapkan kuahnya..:)

    ReplyDelete
  3. Ada kupon sekurang kurangnya savelah sikit dpd selalukan Mia...oklah tu

    ReplyDelete
  4. nasib baik dah terperasan kupon tu sblm expired date hehe

    ReplyDelete
  5. Old town best....
    Selamat hari pekerja utk semua

    ReplyDelete
  6. Old Town ada status halal ker...? Kebanyakkan pekerjanya kan warga asing... Last time aku tanya kat pekerja dia... Ada sijil halal tak... Pekerja dia pun tak tahu apa halal...?

    ReplyDelete
  7. daripada membazir baik guna kupon tu kan kak . jimaaattt sikit . hehe

    ReplyDelete
  8. Aduhai Mia... sedapnya. Kakak semalam pun tak masak. Rata-rata ramai yg makan luar kan...

    ReplyDelete
  9. LD belum ada Old Town...klu di Tawau adalah..
    sedap bah kupi sana..hehe..
    amboi Damia makan roti khawin..hehe:)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!