Monday, May 20, 2013

Mood cuti

Assalamualaikum

Mood cuti bukan lagi monday blues...hehe
Jumaat ni cuti, cuti umum :D
Khamis dan Jumaat depan cuti lagi, cuti Pesta Kaamatan...2 hari lagi tu plus sabtu dan ahad....
dan plus lagi cuti tahunan 2 hari 3 dan 4 Jun sebab cuti sekolah...
banyaknya plus plus cuti...hehe
Sebab tu yang jadi mood cuti sekarang ni....


Emmm ada 4 hari lagi nak cuti sekolah.......nak balik kampung, nak mandi kolam, nak main pasir, bla bla bla......

(^____^)

23 comments:

  1. Salam mia..
    wah seronoknya bercuti sakan.sib baiklah aku hari2 cuti..kalo dak jeles jgk..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun sebenarnya jeles tengo ko hari2 cuti...hehe
      Tu yang tak sabar nak cuti ni.....:D

      Delete
  2. yeayyy tak sabar nak jumaat jugak :)

    ReplyDelete
  3. Yeahhh. Nina hari ni ngn esok jea kerja. Pasyu cuti smpi 10hb 6. Waaaa. Bestnya cuti. Hihi
    Kalah ank murid. Cikgu y excited. Woohaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh ni cikgu yg lebih eksaited dari anak muridnya...hehe

      Delete
  4. yeah sama la kita, x sabar nak bercuti :)

    ReplyDelete
  5. Banyaknya cuti ☺☺. AKu plak kena apply cuti jumaat ni. Nursery tutup.

    Cantiknya gambar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehh jumaat ni bukan public holiday ke noks ??

      Delete
  6. bestnya cuti panjang dik !

    akak pun x sabar anak2 nak bercuti sekolah nie
    sampai lupa dah nak dekat cuti sekolah ekke ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sabar kan kak...macam kita pulak yang terlebih dari anak2...hehe

      Delete
  7. Biasalah Mia bila bekerja kita menghitung hari nak bercuti.
    Cuti siapa pun suka.

    Duduk bawah pokok macam si comel tu rasa nyamannya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'a kak....masuk tahun baru jak yang di check dalam kalendar semua cuti2 umum dan cuti sekolah...hehe

      Tu model tak berbayar tu kak.....:D

      Delete
  8. best nya.. ndak lama lg cuti... budak2 suka lah kan balik kg..mmg ditunggu2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah tu atiey...nda sabar mo balik lg sudah ni...hehe

      Delete
  9. Kalau kita bekerja ni Mia...memang bestkan kalau ada cuti umum !

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!